Hogyan kezdjem el a fogyókúrát 15-20 kiló felesleggel?
10 kilót sztnék leadni
ilyen 90 napos és társait ne irjatok légyszi mert az nem fog menni
sokkal kevesebbet sem tudok enni mert ha nem eszem rosszul leszek...már próbáltam :(
mozogni kell azt tudom de mit hogyan és hogyan kezdjem mert én mától holnapra nem tudok pl. kilómétereket futni...
valaki segitsen..
köszönöm
tudom már mi a te bajod kedves első válaszoló
dehát szarügy az ilyen
Mi ez a háború itt? Mit kell sértődősködni? Félreértett de segített, az már a te bajod hogy nem tetszik amit ajánlott. Amugy énis azért írok h segítsek mert ugyan így vok mint te, 20kg felesleg és leszeretném adni.
Egy hete diétázom, de már vagy egy éve készülök rá és most nagyon elhatároztam magam. Rengeteg oldalt és diétát elolvastam már. Ezek alapján állítottam magamnak össze egy olyat amibe nem éhezek, mert enni kell, és mégis a napi kalóriabevitelemet csökkentettem. Leírom egy napom.(kb)
Reggeli: egy jóreggelt keksz, vagy norbi jóestét keksz, és egy gyümölcs joghurt.
Tízórai: egy banán, vagy egy joghurt, vagy más gyümölcs.
Ebéd: (sokfélét sorolok fel) hal, csirke(bőr nélkül), nyugodtan süsd meg a csirkét jó fűszeresen, úgy nyugodtan megeheted, fasírt zsír nélkül pulykahúsból, norbi mikros kaja 1es v 2es kódú, tojás, pulyka virsli, köret képpen uborka paprika paradicsom összevágva, joghurtos kapros öntettel leöntve.
Uzsonna: joghurt, gyümölcs vagy egy fél csomag jó reggelt keksz
Vacsora: ugyan azok amiket ebédhez is írtam, de vacsorára nem eszek norbi mikrosból 2-es kódut.
Farkas éhségre és ehetnékre ajánlom a teát édesítővel, jóreggelt keksz( jó estét keksz),gyümölcs, norbi műzli v norbi rudi, vagy kefír édesítőporral.
Vannak light sajtok, light majonéz, light ketchup, amibe lehet édesítő rakj, cukros üdítő, kenyér és tészta tilos.
Üdítőbe jó a bolero por, mert azok édesítővel vannak csinálva.
Hát így kb ennyi.
Remélem hogy segítettem.
Ha az alap dolgokat betartod: kenyér, tészta, cukor kizárva, és a magasabb kalória tartalmú egyéb ételeket délelött, max délre eszed, akkor már változtattál az életmódodon és ezáltal lassú, de tartós fogyás ígérkezik.
Ja a mozgással kapcsolatba meg annyi, hogy tudom hogy nehéz nekiállni, nekem is nehezen megy. Ajánlom a szobabiciklit, kezdésnek 15-20perc, aztán emeld az időt. Vagy taposógép, az nem nehéz. Vagy csak egyszerűen szánd rá magad, nézz körül a neten, és tornázz esténként legalább 40percet. Hasizom, lábemelgetés, hajolgatás, gugolás, fenékemelgetés, ezeknek a pontos leírását h h mint csináld nézd meg neten, sok helyen neten pl videók is vannak. Vagy nincs esetleg lehetőség nálatok a faluba, városba elmenni valahova hastáncolni, vagy úgynevezett asszonytornára( 1óra intenzív torna), vagy más tánc v mozgásfajta ami tetszene. Szinte mindegy h milyen mozgás az csak kezdj el vmit. Vagy még egy, menj el egy óra gyors sétára minden nap. Az már segíthet.
(előző válaszadó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!