Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy szakembertől hallottam,...

Egy szakembertől hallottam, hogy szerinte azt kellene fogyasztanunk, amit egy 3 éves gyerek felismer? Mennyire van igaza?

Figyelt kérdés
Kávé alapból kilőve, egyébként mit eszik egy annyi idős gyerek?
dec. 6. 15:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Ezt nem nagyon lehet elhinni. Ki volt az a szakember? Neten van róla bármi is?

Egy 3 éves gyerek már tud szilárd táplálékot enni, tehát ehet mindent, édességet inkább ne. Tehát zöldség, gyümölcs, leves, főzelék, köretek, húsok, hal, méz, dió, mogyoró...

dec. 6. 16:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg azt a 3 evest ki nevelte es hogyan szocializalodott
dec. 6. 16:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mit ismer fel, az nagyban függ attól is, hogy miképp van nevelve, miket lát otthon, meg itt-ott.

Szóval ezt butaságnak tartom, mert nem minden 3 éves fogja ugyanazokat a dolgokat felismerni.

dec. 6. 16:21
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

"szakembertől hallottam, hogy szerinte azt kellene fogyasztanunk, amit egy 3 éves gyerek felismer?"

Szász Máté, igaz?

Nyilván ez egy infantilis leegyszerűsítése a dietetikának, és ennél sokkal árnyaltabb a kép, de ha a szakember ezzel azt akarta kifejezni, hogy ultrafeldolgozott, fene tudja milyen mesterséges adalékanyagokból összemixelt ipari élelmiszerek helyett zöldségekre, gyümölcsökre, hüvelyesekre, teljes kiörlésű gabonákra, adott esetben sovány húsokra, halakra alapozottuk az étrendünket, akkor igaza van.

dec. 6. 16:37
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Asszem nem értem a koncepciót, mi az, amit egy 3 éves nem ismer fel? Mert a kávét simán. Ha valami középkori 3 évesre gondolsz, akkor annak meg nincs sok értelme a 21. században.
dec. 6. 16:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "szakember" NEM AZ.

Eleve egy 3 éves gyerek AZT ismeri fel, amit a szülöknél lát, nem pedig ami egészséges!

dec. 6. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Három éves gyerek mindent ehet, emellett rengeteg mindent ismer látásból.

Én pl. 3 évesen mindenképpen pálinkát akartam volna megkóstolni egy családi összejövetel után, mert a felnöttek azt ittak ebéd elött. (Más kérdés, hogy nem kaptam). De a "szakembered" szerint a pálinka teljesen normális dolog lennem ezek alapján

dec. 6. 17:13
 8/18 A kérdező kommentje:

Ott a pont.

dec. 6. 17:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki ez a szakember, mindek a szakembere, és miért gondolod, hogy egy 3 éves nem ismeri fel a kávét?
dec. 6. 18:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeknek készítettek régen tejeskávét, még a kisgyerekeknek is. Nem tudom, hogy most hogy van.
dec. 6. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!