Fogyás után mivel lehet feszesiteni a bört?
Sziasztok!
Fogytam elég sokat, utánna most kondizok, karjaimon, lábaimon, mellen elég jól szálkásodok. Egyedül a hasammal van a baj, elég nagy volt, és most nagyon csúnya, nem akar szálkásodni. Olvastam itt hogy néhány tornagyakorlattal esetleg lehet feszesiteni. Mik lennének ezek?
F.23.
A hasról,derékról megy le utoljára,uh kitartás.Ha tovább csökken a testzsírod,akkor fog látszódni a hasizom kb 10% körül,de nőknél az már szinte versenyforma.16-18%al már nagyon csinos lehet egy nő.
Gyakorlatok meg szálkásításhoz?Spinning,szobabicaj,ugrálókötél,kick-boksz aerobik.
Köszi!
Esetleg tudsz valami jó módszert a megmérésére? Vagyis énis láttam sokat, de melyik lehet a legpontosabb?
A legpontosabban kórházban mérik egy géppel,de a bőrredő mérés is eléggé pontos,diéta alatt kb 2 hetente-havonta érdemes mérni.Így néz ki.
Mérőszalaggal is mérheted az összecsípett részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!