Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak diétával mozgás nélkül...

Csak diétával mozgás nélkül lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtem életmódot váltani,vele együtt mindennap bicikliztem a nyáron,most hidegbe itthon tornázom. Ment is le már 6kg. De jövőhónapban lesz egy nőgyógyászati műtétem,ami miatt emelni,terhelni nem lehet pár hétig. Ha csak diétázok attól is fogyhatok valamit?
nov. 7. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

Fogyni csak kalóriadeficit által lehetséges, az pedig a táplálkozáson múlik. A mozgás egészségügyi szempontból rendkívül fontos, ráadásul támogatja a kalóriadeficit fenntartását, de a fogyás a táplálkozáson múlik.

[link]

nov. 7. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Lehet. Lassabb lesz de lesz
nov. 7. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, de vagy nagyon lelassul, vagy lehet hogy meg is áll a fogyás, ha így most nem leszel kcal deficitben, szóval érdemes lesz kevesebbet enned. A jó hír az, hogy a sport növeli az étvágyat, tehát ha nem mozogsz, kevésbé is leszel éhes.

De azért ha felépültél a műtétből kezd ej mozogni megint, úgy sokkal szebb lesz a végeredmény. :)

nov. 7. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Lehetni lehet, csak baromi szarul fogsz kinézni.
nov. 7. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Egy darabig lehet, ha csak étrenddel energiahiányos állapotba tudsz kerülni. De ennek többnyire az a hátránya, hogy nagyon kevés kaja fér bele. Ha mozogsz, több energiát égetsz, többet ehetsz, formásabb lesz a tested, ha több az izom, alapjáraton is több energiát használ fel a szervezet, tehát akkor is amikor épp nem mozogsz.

Én mozgás nélkül simàn elkezdenék visszahízni ( fogyás után vagyok), mert képtelen vagyok ilyen 1000-1500 kalóriákon létezni a mindennapokban. Ennél több nekem mozgás nélkül nem férne bele. Nem tudnám tartani a súlyom. Viszont nagyjából megszoktam hogy a mozgás kell, mert már fogyáshoz is kellett.

Szóval azt javaslom ne rendezkedj be a mozgás nélküli életmódra, ha ülőmunkád van, vagy ha nem bírod a koplalást. De egy átmeneti pár hét nem gond, viszont arra számíts, hogy vagy belassul vagy meg is állhat a fogyás amíg nem tudsz mozogni. Illetve ezen ne lepődj meg:) ha megtörténik. Ha így is fogysz valamit, szerencsés vagy.

nov. 7. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
És miből gondolod, hogy csak az emelés és a hasterhelés a mozgás?
nov. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!