Mozgás nélkül csupán diétával le lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Hogyha igen akkor milyen ditát kövessek?
172/72
2010. máj. 6. 18:54
1/4 anonim válasza:
Persze,hogy le lehet fogyni mozgás nélkül is,lásd pl az Aushwitz -i szerencsétlen sorsú embereket.
De hogy diétát is javasoljak ,itt egy egyszerű de hatásos : Egyél a jövőben fele annyit mint eddig.
2/4 anonim válasza:
Igen,le lehet fogyni,én 90 napos diétával fogytam le 10kg(csak 1 hónapig csináltam),és nem mozogtam közbe.
3/4 anonim válasza:
Lehet,de szerintem ez több mindentől is függ. Pl. hány kiló vagy,mert ha kövér vagy valóban,akkor ha odafigyelsz az étkezésre,nem eszel cukros,lisztes dolgokat,sokat le fogsz fogyni. De csak egy darabig. Ha nem vagy túl kövér,az eredmény nem lesz túl látványos. Szóval a mozgás előbb-utóbb mindenképp kelleni fog,hacsak nem elégedsz meg azzal a pár kilóval majd.
4/4 A kérdező kommentje:
A kérdésben is írtam, hogy 172cm 72 kg vagyok...
2010. máj. 7. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!