Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan indítsam be újra a...

Hogyan indítsam be újra a fogyást? 114kg. Nekem azt mondták, hogy amikor valaki ennyi kiló egy hónap alatt 10kiló is lemegy. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Én egy elég nehéz eset vagyok,értsd szó szerint.Mindíg fogyóztam amióta az eszemet tudom,és megjegyzem hiába fogyóztam sosem voltam igazán vékony,mert nagyon erős alkatot örököltem.Az egész család ilyen.Szülés után vagyok 15hónappal,és rengeteget híztam sajnos.Most azon vagyok ,hogy leadjam.Nem eszem kenyeret,krumplit és rizst valamint tésztát sem.Hamlettet,sovány húst,zölségsalátákat,diétás joghurtokat,gyümölcsöket eszem és majdnem minden nap tornázom egy fél órát ,és egy órát sétálok a kisbabámmal.Egy hónapja kezdtem és eddig csak 5kiló ment le az is a hónap első felében,mert most két hete egy helyben toporog a mérleg nyelve,de inkább ingadozik,mert hol több vagyok ,hol kevesebb egy kicsivel.Tudom nem jó minden nap ráállni mert csak stresszelem magam vele,de nekem ez a motivációm,ha látom hogyan mennek le napról napra a kilók rólam.Most viszont kétségbe estem mert nem gondoltam ezt,hogy ekkora súlynál is ilyen megtörténik.Valamit rosszul csinálok,csak nem jövök rá,hogy mit.
2010. nov. 5. 08:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Délelőtt szoktam enni teljes kiörlésű kenyeret vagy kekszet,de nem minden nap.Eügyileg rendben vagyok,ciklusommal volt gond még a nyáron,mert akkor még kövérebb voltam és a nődoki azt mondta ,hogy le kell fogyjak és akkor visszaáll a ciklusom is.Akkor még nem tudtam mennyi vagyok,mert rá sem mertem állni a mérlegre,de elkezdtem többet sétálni és odafigyeltem arra,mit eszem.8cm-rel lett kissebb a derekam és a ciklusom is rendbejött.1hónapja kaptam a szüleimtől egy digitális mérleget és hát ki kellett próbálni,sokkolt az adat amit mutatott ez a szép üvegcsoda.Mindjárt másnap hirtelen felindulásból nekiestem a kúrának és most itt tartok.Nagyon,nagyon köszönöm a sok jótanácsot.Ettem néha édesítővel készített pudingot,sütit ezek Norbi Update1-es fajták voltak.Egész jóízűek,de akkor lehet ezek sem tettek jót a kúrámnak?Zöld teát és kávét is iszom de ezeket is édesítősen,viszont nélküle nem bírnám meginni,nem esne jól.Citromos ásványvizet szoktam még inni.Ma délelőtt csak gyümit ettem,ebédre sült csirkét eszem párolt zöldalmával és hagymával.Ezt egy diétás könyvből néztem ki.Vacsira salit eszem.Mindent megpróbálok csak lemenjen.Sok sikert akik velem együtt sorstársak,mert nagyon nehéz ez az időszak.Én ilyenkor úgy érzem ,hogy így maradok ekkora tömeggel,és bepánikolok.Jó ,hogy megnyugtattatok.Köszönöm.:))))
2010. nov. 5. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!