Januárig mennyig tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
150-152 cm vagyok és 52-54kg. Januárig mennyit tudnék fogyni? Tudom hogy a gyors fogyás nem célra vezető, mert utána akár a duplája is visszajöhet. Nagyjából 10kg-t szeretnék fogyni. Januárig ez lehetséges? Mit ajánlanátok? Ha kevesebbet eszem, és itthon tornázok akkor sikerülhet?nov. 2. 21:33
1/8 anonim válasza:
Nem, januárig az rengeteg ilyen kis súlyból. Célozz meg 4-et, lehet többet nem is kell majd fogynod.
2/8 anonim válasza:
Szerintem 10 alapból fölös, most sem vagy elhízva, mindenesetre ne tűzz ki rögtön 10 kilót... majd haladsz, és majd meglátod mikor vagy magaddal megelégedve. Egy kb. 4 kiló reális lehet januárig.
3/8 anonim válasza:
Számold a kalóriákat, egyél kevesebbet, mint most és tornázz heti 3-szor kb. 1 órát intenzíven, amiben legyen súlyzós edzés is. Elméletben heti 1 kg-t lehet leadni, de lehet, hogy csak fél fog sikerülni. Hanyagold a gyorsan felszívódó szénhidrátokat és az egészségtelen ételeket, italokat.
Sok sikert kívánok.
4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Felnőtt vagy gyerek?
Ha még növésben vagy, ne kezdj drasztikus fogyókúrába! Fogd vissza a nasit, üdítőt, mozogj! És simán lehet, hogy "elbövöd" ezt a kis felesleget.
5/8 anonim válasza:
Teljesen egészséges a súlyod. Nem kell fogynod.
De januárig kb 2 kiló sikerülhet. De 45 alá semmikepp se menj hosszútávon mert nem lenne egészséges
6/8 anonim válasza:
Anyukám 149 centihez volt világ életében 42 kg. Köszönte szépen jól meg volt.
3-as kommentelő voltam
7/8 anonim válasza:
Neked nem kell ezekkel a paraméterekkel fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!