Szeretnék Januárig 10 kilót fogyni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Először is 170 cm 73 kg vagyok 14 éves.Nem tudom melyik fajta mozgással fogyhatnék a legtöbbet,de az uszás kizárva. És az étkezésemmel kapcsolatosan mire fektessem a hangsúlyt zöldségekre ?2011. szept. 3. 22:51
1/4 Baba-Cica 

válasza:

Szerintem az étkezés a legfontosabb! Főleg sovány húsokat, zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot egyél! Kerüld a kenyér és tészta féléket! Mozgásnak bármi jó, csak rendszeres legyen! (pl.: napi 30 perc futás) Olyan sportot válassz amit szeretsz!!!!
2/4 anonim 

válasza:

Ha a jelenlegi táplálkozásod mellett állandó a testtömeged, akkor ha semmit sem változtatsz az étkezéseden, és futsz heti ötször fél órát, - heti három is valami, de jobb, ha többször teszed, viszont pihenő nélkül kifáradsz, így az öt éppen ideális - azzal egy ideális fogyást indíthatsz be, ami körülbelül fél kiló egy hét alatt, tehát három hónap alatt elég jól leadhatod ezt a felesleget. Viszont ehhez tényleg kell a legalább fél óra futás minden alkalommal, ha elmész negyed órára kocogni, azzal semmire sem mész. Inkább fuss egészen lassan, csigatempóban, hogy a fél órát végig tudd futni, így többre mész!
4/4 A kérdező kommentje:
23:10 de ha kifulladok futás közben és egy kicsit sétálnom kell ? Az baj ?
2011. szept. 5. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!