Almával lehet fogyni januárig 5 kg ot?
Nem hiszem hogy sikerül
1- egyéb tápanyagra is szükséged van
2- karácsony is beleesik >.<
Ha normálisan eszel akkor is lehet fogyni.Csak oda kell figylned kicsit az étrendre(kevesebb zsír cukor szénhidrát)és más akkor jó.Ha betartod h 6 után nem eszel,meg sportolsz akkor nem kell csak almázni.Heti egy kilo böven lemehet kis odafigyeléssel.Az alma lehet egészséges,de nem kel tulzásokba esni,szerintem igy könnyebben visszajönne a kilo ha csak azt eszel.Meg nincs is meg minden bene aminek a szervezetednek szüksége van.
Egyél almát,de csak kiegészitésként(tizórai,uzsi stb.)
20:07-es vagyok.
Ezt az egészet nem nagyon értem. Mindent beviszel a szervezetedbe, de az 2 kiscsoki értékű? Ez most azt akarja jelenteni, hogy annyi kalóriát eszel, amennyi 2 csokiban van, vagy mi? :S Mert ha igen, akkor eléggé el vagy tévedve, hogy mi az amire szükséged van és mire nem...
A másik. Hideg van, falun laksz. Ez egy dolog. De felveszel egy-két pulcsit, kimész az utcára futni vagy biciklizni és megvan oldva a dolog. Nem mindenki jár konditerembe meg aerobik órákra aki fogyni akar.
A bizonyítványnak szintén nem értem mi köze a mozgáshoz. Ha tévé nézés helyett is mozogsz, akkor annyival több időd jut a tornázásra. Meg egyébként is. Én egyetemre járok, ráadásul úgy, hogy napi 2,5 órát utazom, mert nem vagyok koleszos, hanem vonattal járok be, 4,9-es átlagom van, mégis jut időm mozgásra. Csak szervezés és akarat kérdése az egész.
Na én megmondom a tutit.
Almával úgy a legkönnyebb futni, ha minimum 10 kilót beleraksz egy ládába, és azt emelgeted. Ezzel még izmosodsz is. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!