Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 160 kiló vagyok, de lehet...

Kb 160 kiló vagyok, de lehet több. Mennyit sikerülne havonta fogynom keto diétával?

Figyelt kérdés
okt. 31. 21:55
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
drasztikusan = már káros kategória
nov. 4. 12:50
 22/22 anonim ***** válasza:

kérdező, a drasztikusan azt jelenti, hogyha lecsökkented a szénhidrátot, nem 20 gramm alá mint a ketóban, hanem inkább mondjuk 100 grammra, ami hidd el így is jelentős csökkentésnek számít, eleinte rengeteg víz menne ki belőled, mert a szénhidrát köti a vizet ezerrel. Amint ezt el kezded csökkenteni, biztos hogy vízből is rengeteget fogsz fogyni, szóval ilyen jelentős túlsúlyból eleinte simán lehet akár 10 kg is 2-3 hét alatt. Aminek jó része víz. Zsírból fogyás max 1% lehet a teljes testtömegnek heti szinten (ha jól tudom), ennyit tudsz leadni max. Ha ennél több az általában víz és izom vesztés.

A fehérjebevitelre is nagyon figyelj, mert fogyásnál mindenképp történik izomvesztés is, azért kell az elegendő fehérjebevitel, hogy ezt minimalizáld.

nov. 4. 14:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!