Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 160 kiló vagyok, de lehet...

Kb 160 kiló vagyok, de lehet több. Mennyit sikerülne havonta fogynom keto diétával?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:55
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de a 9-es válaszoló miért van jelen az ÖSSZES fogyókúrás kérdésnél, és másolja be minden kérdés alá a regény válaszát?
tegnap 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Mert azt hiszi ugyanazt a sablont rá lehet húzni minden szervezetre. Többször kértük, hogy ne csinálja, és mégis.
tegnap 11:50
 13/16 Cuki manó 2 válasza:
86%
A keto diéta szörnyen egészségtelen, utána majd a gasztroenterológusnál vagy a belgyógyászaton kötsz ki
tegnap 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
kérdező, semmiképpen se itt érdeklődj, főleg ne a ketóról. Itt van legalább 10 fogyi, rendszeresen ők válaszolnak minden kérdésre a rovatban, és nekik csak a kalóriaszámolás az atyaúristen, semmi más. A fogyás egyéb aspektusaira képtelenek rálátni.
tegnap 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Fölösleges a ketot erőltetni, túl drasztikus.

ha ch csökkentést akarsz egyszerűen csak csökkentsd, egyébként jó tud lenni, nekem pl bevált. Jobban mint a sima kalóriacsökkentés.

A lowcarb étrend csökkentette az étvágyamat, ami valljuk be, bizony hozzásegít a fogyáshoz, ha nem éhes az ember 2-3 óránként, és nem kell kb egész nap enni.

ma 03:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok, amúgy egyet értek 15-el és csináltam én is a ketót. Valóban szedi le rólad a zsír ezerrel viszont hosszútávon tarthatatlan, mert nagyon drasztikus, és mivel nagy rajtad a felesleg valószínűleg min 2 évig diétáznod kell.

Simán elég lehet már az is ha csak 100 gramm CH-ra lecsökkented, tehát egy lazább low carb verziót kezdesz el. Ez még abszolút tartható, simán tudsz köretet is enni a húsokhoz, és nem annyira drasztikus mint a ketó. digitális mérleget szerezd be, és írd ki azokat a szénhidrát típusokat amiket szeretnél enni, és nyersen mérd ki ezeket.

Pl nyers rizs - x gramm

nyers krumpli - x gramm

1 db banán x gramm CH stb

És minden főzés előtt mérd ki az adott mennyiséget.

És már azzal rengeteget haladsz, ha a szénhidrátot korlátozod, nyilván ezzel automatikusan megvalósul a kalóriadeficit is. Mivel nagy a súlyfelesleg már ezzel a kis változtatással fogyni fogsz. Később ahogy csökken a súlyod már szigorúbban nyomon kell követned az össz kalória bevitelt.

ma 11:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!