Kb 160 kiló vagyok, de lehet több. Mennyit sikerülne havonta fogynom keto diétával?
Fölösleges a ketot erőltetni, túl drasztikus.
ha ch csökkentést akarsz egyszerűen csak csökkentsd, egyébként jó tud lenni, nekem pl bevált. Jobban mint a sima kalóriacsökkentés.
A lowcarb étrend csökkentette az étvágyamat, ami valljuk be, bizony hozzásegít a fogyáshoz, ha nem éhes az ember 2-3 óránként, és nem kell kb egész nap enni.
14 vagyok, amúgy egyet értek 15-el és csináltam én is a ketót. Valóban szedi le rólad a zsír ezerrel viszont hosszútávon tarthatatlan, mert nagyon drasztikus, és mivel nagy rajtad a felesleg valószínűleg min 2 évig diétáznod kell.
Simán elég lehet már az is ha csak 100 gramm CH-ra lecsökkented, tehát egy lazább low carb verziót kezdesz el. Ez még abszolút tartható, simán tudsz köretet is enni a húsokhoz, és nem annyira drasztikus mint a ketó. digitális mérleget szerezd be, és írd ki azokat a szénhidrát típusokat amiket szeretnél enni, és nyersen mérd ki ezeket.
Pl nyers rizs - x gramm
nyers krumpli - x gramm
1 db banán x gramm CH stb
És minden főzés előtt mérd ki az adott mennyiséget.
És már azzal rengeteget haladsz, ha a szénhidrátot korlátozod, nyilván ezzel automatikusan megvalósul a kalóriadeficit is. Mivel nagy a súlyfelesleg már ezzel a kis változtatással fogyni fogsz. Később ahogy csökken a súlyod már szigorúbban nyomon kell követned az össz kalória bevitelt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!