Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 160 kiló vagyok, de lehet...

Kb 160 kiló vagyok, de lehet több. Mennyit sikerülne havonta fogynom keto diétával?

Figyelt kérdés
okt. 31. 21:55
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de a 9-es válaszoló miért van jelen az ÖSSZES fogyókúrás kérdésnél, és másolja be minden kérdés alá a regény válaszát?
nov. 1. 11:08
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Mert azt hiszi ugyanazt a sablont rá lehet húzni minden szervezetre. Többször kértük, hogy ne csinálja, és mégis.
nov. 1. 11:50
 13/22 Cuki manó 2 válasza:
90%
A keto diéta szörnyen egészségtelen, utána majd a gasztroenterológusnál vagy a belgyógyászaton kötsz ki
nov. 1. 16:46
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
kérdező, semmiképpen se itt érdeklődj, főleg ne a ketóról. Itt van legalább 10 fogyi, rendszeresen ők válaszolnak minden kérdésre a rovatban, és nekik csak a kalóriaszámolás az atyaúristen, semmi más. A fogyás egyéb aspektusaira képtelenek rálátni.
nov. 1. 22:22
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Fölösleges a ketot erőltetni, túl drasztikus.

ha ch csökkentést akarsz egyszerűen csak csökkentsd, egyébként jó tud lenni, nekem pl bevált. Jobban mint a sima kalóriacsökkentés.

A lowcarb étrend csökkentette az étvágyamat, ami valljuk be, bizony hozzásegít a fogyáshoz, ha nem éhes az ember 2-3 óránként, és nem kell kb egész nap enni.

nov. 2. 03:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok, amúgy egyet értek 15-el és csináltam én is a ketót. Valóban szedi le rólad a zsír ezerrel viszont hosszútávon tarthatatlan, mert nagyon drasztikus, és mivel nagy rajtad a felesleg valószínűleg min 2 évig diétáznod kell.

Simán elég lehet már az is ha csak 100 gramm CH-ra lecsökkented, tehát egy lazább low carb verziót kezdesz el. Ez még abszolút tartható, simán tudsz köretet is enni a húsokhoz, és nem annyira drasztikus mint a ketó. digitális mérleget szerezd be, és írd ki azokat a szénhidrát típusokat amiket szeretnél enni, és nyersen mérd ki ezeket.

Pl nyers rizs - x gramm

nyers krumpli - x gramm

1 db banán x gramm CH stb

És minden főzés előtt mérd ki az adott mennyiséget.

És már azzal rengeteget haladsz, ha a szénhidrátot korlátozod, nyilván ezzel automatikusan megvalósul a kalóriadeficit is. Mivel nagy a súlyfelesleg már ezzel a kis változtatással fogyni fogsz. Később ahogy csökken a súlyod már szigorúbban nyomon kell követned az össz kalória bevitelt.

nov. 2. 11:44
 17/22 A kérdező kommentje:
16#. Tudom hogy hosszú idő lesz de nem tudok mit tenni. Az idő mindenképpen megy majd. Csak kérdés az hogy úgy hogy semmi változás vagy úgy hogy közben fogyok....
nov. 2. 20:12
 18/22 anonim ***** válasza:
mindenképpen fogynál egy sima low carb étrenddel is, és az elején biztos, hogy drasztikusan. Igazából szerintem bármilyen diétát elkezdenél mindenképpen lenne látványos eredmény. A lényeg az, hogy melyiket tudod hosszútávon tartani. Szerintem úgy azért könnyebb, hogy minden makro tápanyagot tartalmaz az étrend, mert a teljes szénhidrát megvonás az nagyon kemény.
nov. 2. 20:28
 19/22 anonim ***** válasza:
szerintem havonta olyan 3-4kgt egészséges (persze az elején többet fogsz, de ez szinte csak víz lesz)
nov. 4. 09:12
 20/22 A kérdező kommentje:
18#. Az mit jelent hogy drasztikusan? Annyira keményen megindulna?
nov. 4. 12:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!