Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az értelme a sok fogyókúrának?

Mi az értelme a sok fogyókúrának?

Figyelt kérdés
Ha valaki rendszeresen eszik és mozog az nem értem hogy tud elhízni. Én napi 5x eszem, mellette mozgok és kész. nem nézem hogy mit meg hogy mennyit egyek,eszem ami jól esik. Olyanokat látok ebben a rovatban,hogy az emberek annyit esznek egész nap,mint én reggelire.életemben egyszer volt olyan időszakom amikor fogyóznom kellett,de az éhségérzet ami azzal jár az borzasztó volt,úgyhogy hagytam is,mert csak rontott a kedvemen. Miért sanyargatja magát az ember?
2010. nov. 4. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Olyan is van, aki egész nap hajt a melóhelyén, nincs ideje enni, este 9-10 körül hazér és szépen bepótolja az aznapi hiányt... Na, ettől pl. prímán meg lehet hízni, ismerek olyat, aki ezt csinálta (pedig bicajjal járt be dolgozni Budáról Pestre, vagy úszott, mindig sportolt valamit) és mégis túlsúlyos lett. Olyan is van, aki éjszakai műszakba kerül, egész éjjel zabál, nappal alszik. Aztán amikor visszakerült a rendes (nappali) műszaka, addigra úgy megszokta az éjszakai evést, hogy volt, hogy felkelt éjjel és ment a pörkölt nokedlival...

De olyan is van,a kinek szimplán lassú az anyagcseréje, alulműködik a pajzsmirigye, vagy éppen betegség miatt hormontartalmú gyógyszert kapott és csak mentek és mentek fel a kilók.

Én inkább azt nem értem, hogy a szegények, kevés fizetésből élők között nagyon nagy arányban vannak túlsúlyos emberek. na ez meg hogy lehet??? Mert nem csak az egészséges kaják a drágák, hanem a szemét kaják is, sőt azok drágák igazán!

2010. nov. 5. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Volt egy szegény ismerősöm. Ő pl. 10 db vajjal vastagon megkent zsemlét evett ebédre. Néhány hipermarketben, 7FT egy zsemle, így kb. 80FT-ot fizet a vajjal együtt. Ez nem sok. Este kisebb darab szalonnát evett, legolcsóbb tésztával vagy krumplival. Persze evett néha normálisabb kajákat is, de ilyen ételekkel simán el tud hízni. Nem is volt vékony az illető.

2010. nov. 5. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:

"Olyan pedig nincs, hogy valaki bármennyit eszik + azt amihez kedve van és nem hízik egy dekát sem. "

Cáfolom. 35 évesen 3 gyerek után nádszálvékony vagyok, és gyerekkorom óta rengeteget eszem. Zsírosat, lisztest, cukrost, stb.

A sok fogyókúrának pedig az az értelme, hogy aki kitalálja, jól él belőle, aki meg csinálja, azt hiszi, hogy le fog fogyni tőle.

2010. nov. 5. 13:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el, hogy nálad is lenne olyan mennyiségű étel. Ezt mondom, hogy mindenkinél más az a mennyiség,az a bevitt kalória, amit még a szervezete fel tud használni és nem fog hízni tőle. Itt nemcsak arról van szó, hogy eszel cukros, zsíros ételt, mert azt mértékkel lehet enni.

DE gondolj csak bele, ha a napi 2 szelet sütemény helyett, megennél 2 tepsi! süteményt, mellette ugyanannyit mozognál mint most és mellette ugyanolyan ételt ennél, szerinted nem híznál? Dehogynem.

Ez nyilván nem túl reális, de a bármennyiben benne van ez a mennyiség is...

2010. nov. 5. 13:25
 15/18 anonim ***** válasza:
aki azt mondja hogy az "egészséges ételek" nem drágák az nem járt még a húspultnál..
2010. nov. 5. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a húsok a legdrágábbak. Viszont nem is egészséges minden nap húst enni.
2010. nov. 5. 16:22
 17/18 anonim ***** válasza:
persze nem egészséges.. mégis itt a kérdéseknél általában jön a "csirkemell/hal csak a jó" válasz holott a vöröshúsok (amik olcsóbbak) is nagyon egészségesek és egyáltan nem olyan hízlalóak mint amennyire rosszhírüket keltik..
2010. nov. 5. 16:39
 18/18 anonim válasza:
Én naponta 3-szor eszek és nem igazán sportolok és el vok hízva.
2010. dec. 8. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!