Hogyan lehet ezt elfogadni ?
Figyelt kérdés
Minden vágyam hogy 50kiló legyek ,de az eszemmel tudom ,hogy esélytelen mivel nem vagyok 160cm és az én magassagomhoz kevés lenne ez a súly 172cm vagyok.okt. 20. 14:15
11/12 anonim válasza:
172 centihez nagyon kevés az 50 kiló.
Nem lennél szép modelles.
Ne a kilókat nézd, hanem a tükröt.
172 centihez 55-60 kiló is kifejezetten vékony. Az 50 kiló már betegesen sovány lenne.
12/12 Duenna válasza:
Maximum 60 kilóig lemehetsz keservesen, de 50-nél már olyan lennél, mint a haláltáborokban lévő halálra ítélt, egészségtelenül sovány, akit csak azért bámulnának meg az emberek, hogy hüledezzenek a csontkollekción, és nem azért, hogy milyen szép karcsú. Ráadásul a címlaplányok fotói nem a valóságot tükrözik, a fotók szerkesztettek, vagyis karcsúbbnak mutatják őket, mint ahogy kinéznek a valóságban. Ha mégis valódi karcsúak, akkor genetikailag születtek úgy, a genetikát viszont nem lehet megváltoztatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!