Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha többet eszem kisebb a...

Ha többet eszem kisebb a hasam, ha kevesebbet akkor nagyobb?

Figyelt kérdés
Ezt beképzelem vagy túl alacsony kalóriabevitelnél elkezd a test pániktartalékolni?
okt. 15. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Csak a Nők Lapján van pániktartalékolás, raádásul a hízás/fogyás amúgy sem egyik étkezésről a másikra történik.

Teljesen normális, hogy a nap folyamán változik a has térfogata, és egyszer ilyen, egyszer olyan. Ettől függetlenül lehet, hogy pszichésen nem vagy rendben, és beképzelsz dolgokat.

okt. 15. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Nem létezik "pániktartalékolás", a tartós éhezés viszont puffadást vált ki, hiába vagy vékony.

Voltam anorexiás, alig ettem, de amikor ettem, akkor mindentől és mindig puffadtam - fájdalmasan, és úgy néztem ki mint egy afrikai kisgyerek :(

okt. 15. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Fordítva lehet, mivel én vékony vagyok, ezért ha bekajálok, akkor kigömbölyödik a hasam. :D De ilyen tartalékolás nincs, nyugi. :) Csak beképzeled, vagy a teljesen normális napközbeni ingadozást magyarázod ezzel.
okt. 15. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy pániktartalékolás.Felvagy puffadva.
okt. 15. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Elnézve az ebben a topicban lévő válaszokat, teljesen felesleges ide az a lehetőség, hogy pontozni lehet a válaszokat. Teljesen jó válaszok jönnek és valaki lepontozza őket random.
okt. 16. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:

5-ös, olvasgass a kérdések között. Félelmetes, milyen tudatlanság él az ide írók fejében. Zsírégető tabletta, csalónap, kalóriadeficit az mi?, paleo étrend mint követendő minta és sorolhatnám.

A nagyrészének fogalma nincs mi az az anyagcsere (szerintük az, hányszor mész nagywc-re), alap-anyagcsere. A test alapvető működését sem ismeri, de szedné a hshajtót mint "méregtelenítő", vagy inkább koplal, mert úgy tud fogyni.

Tragédia. És sokszor az összes hasznos választ lehúzzák a francba.

okt. 16. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Napi szinten válaszolok itt kérdésekre már 2 éve, tudom mi megy. Teljesen felesleges itt a válaszok hatékonysága alapján döntést hozni, mert egy tökéletesen megfogalmazott kérdést is valamelyik hülye troll tuti lepontozza, de így meg egy laikusnak elég nehéz lesz tájékozódni, hogy kinek is higgyen.

okt. 16. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen pániktartalékolás, ne aggódj. A gyomor térfogata változik a nap során. Én van, hogy jól bekajálok, és nincs food baby, máskor meg nem eszek sokat, és puffadok, akkor meg kerek a hasam. Figyeld meg, hogy mikor látod magad pocakosnak, mit eszel, mit iszol olyankor, illetve a ciklusod melyik részénél tartasz (feltéve, ha lány vagy).
okt. 17. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!