Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire negatív külső megítél...

Mennyire negatív külső megítélés szempontjából 180 cm férfiként a 25,9-es BMI?

Figyelt kérdés

Azt írja kalkulátor hogy túlsúly és a másik külsőleg sem akarok dagadtnak tűnni a lányok illetve nők szemében.

Szóval mennyire gáz ez a túlsúly?

Ha az mennyit kell fogyni hogy ne legyen negatív külsőmre?

Nem edzek (súlyemelés stb) de sokat mozgok/gyaloglom/túrázom és munka sem ülő,mondhatom hogy extrém aktív vagyok amennyire időm engedi (heti 120-140 km általában meg van)

Így étkezésem a legjobb mármint tápanyagdús egészséges része meg van de 400-500 kaloriányi édesség napi szinte befigyel (krémtúró, túró rudi, üditő cukros, sütemények) mikor mihez van kedvem

okt. 2. 08:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Érdekes engem is elég soványnak mondanak páran de a gond 10+ évvel idősebb korosztály szóval lehet korombeli vagy 20-as már daginak lát
okt. 2. 14:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Semmit nem jelent a BMI. BMI szerint túlsúlyos vagyok. Ezzel szemben heti 4-5x edzek, testépítő versenyre készülök és izmosabb vagyok, mint az emberek 95%-a.

Idős korban hasznos, egyébként nem. Nem nézi az izom-zsír arányt.

Egyébként pedig számít az izomtapadás, genetika. Nekem genetikailag a lábam nagyobb, van, akinek minden zsír a felsőtestére megy és a lába olyan, mint egy pálcika, fent meg össze van "folyva".

Ez nem ilyen varázsdolog, nem lehet pontos választ adni.

okt. 3. 13:02
 13/18 anonim ***** válasza:
12, igen ez nem ér sokat, a testzsír százalék már sokkal többet mond. Én BMI szerint 65 kilósan is még jó lennék, holott 60 kilósan már rendesen pufi voltam, kerek arc, nulla derék, nagy has, 40-es ruhák egy 165 centis nőnek....
okt. 3. 14:40
 14/18 A kérdező kommentje:
A testzsír% kot viszont lehetetlen pontosan mérni ezért nem használják több millio forintos eszköz se tudja
okt. 3. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Épp ezért értelmetlen a kérdés.

Nézz bele a tükörbe. Elégedett vagy? Szuper.

Nem? Változtass.

Ne a számok alapján döntsd el, hogy jó vagy-e, vagy sem..

okt. 3. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet pontosan mérni, CT-vel vagy MR-rel. Szövetsűrűség alapján tökéletesen pontos.

A többi módszer és eszköz kb annyira pontos, mint egy gyakorlott (valóban gyakorlott, aki ért hozzá és tényleg tudja, mit kell nézni) szeme.

okt. 4. 07:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez a kalkulàtor egy akkora fa..sàg.Beírtam a fèrjem adatàt ès kijott hogy túlsúlyos.😅Nem szeretnèm ha fogyna ,mivel a combja èpp hogy nem vèkony,segge is jo kemèny,nem nagy.Izmos felèpítèse van,ne legyen màr női súlyban.Fèrfiaknàl a 80 kg alap.
okt. 6. 06:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdező még ha nem is túl jó az izomarány, akkor se lehet a helyzet rossz, lefogadom, hogy csak bemeséled magadnak, rossz az önképed. Tudom milyen lehetsz, mert én is megvagyok 85-87 kiló 182 centihez fiúként, husis vagyok a hasamon, de egyáltalán nem tűnök se nagydarabnak, pláne kövérnek. Bevallom voltam már 92 kiló is, akkor tényleg hasas voltam, és kövér combú, de 85 kilóval nem lehetsz az.
okt. 11. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!