Mennyire negatív külső megítélés szempontjából 180 cm férfiként a 25,9-es BMI?
Azt írja kalkulátor hogy túlsúly és a másik külsőleg sem akarok dagadtnak tűnni a lányok illetve nők szemében.
Szóval mennyire gáz ez a túlsúly?
Ha az mennyit kell fogyni hogy ne legyen negatív külsőmre?
Nem edzek (súlyemelés stb) de sokat mozgok/gyaloglom/túrázom és munka sem ülő,mondhatom hogy extrém aktív vagyok amennyire időm engedi (heti 120-140 km általában meg van)
Így étkezésem a legjobb mármint tápanyagdús egészséges része meg van de 400-500 kaloriányi édesség napi szinte befigyel (krémtúró, túró rudi, üditő cukros, sütemények) mikor mihez van kedvem
Semmit nem jelent a BMI. BMI szerint túlsúlyos vagyok. Ezzel szemben heti 4-5x edzek, testépítő versenyre készülök és izmosabb vagyok, mint az emberek 95%-a.
Idős korban hasznos, egyébként nem. Nem nézi az izom-zsír arányt.
Egyébként pedig számít az izomtapadás, genetika. Nekem genetikailag a lábam nagyobb, van, akinek minden zsír a felsőtestére megy és a lába olyan, mint egy pálcika, fent meg össze van "folyva".
Ez nem ilyen varázsdolog, nem lehet pontos választ adni.
Épp ezért értelmetlen a kérdés.
Nézz bele a tükörbe. Elégedett vagy? Szuper.
Nem? Változtass.
Ne a számok alapján döntsd el, hogy jó vagy-e, vagy sem..
Lehet pontosan mérni, CT-vel vagy MR-rel. Szövetsűrűség alapján tökéletesen pontos.
A többi módszer és eszköz kb annyira pontos, mint egy gyakorlott (valóban gyakorlott, aki ért hozzá és tényleg tudja, mit kell nézni) szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!