Miért érzem magam rettenetesen kövérnek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és 163 cm-ter 56 kiló. rettenetesen kövérnek érzem magam. Úgy nem vagyok hájas, de a barátnőimhez képest igen. Mennyit kéne leadnom, mennyi a normál súly? A többiek sokkal vékonyabbak, és akármennyiszer a tükörbe nézek elfog az undor...okt. 1. 20:56
1/31 anonim válasza:
Teljesen normális a súlyod. Ha formásabb akarsz lenni, ne fogyj, hanem eddz. És ne mérd magad a többiekhez.
2/31 anonim válasza:
Anorexiás vagy, klinikai szakpszichológust kerestess az anyáddal!
3/31 anonim válasza:
Pszichológust javaslok én is a testképtavarod miatt.
Teljes jó, normális a súlyod a magasságodhoz.
4/31 A kérdező kommentje:
2. Nem vagyok anorexiás, az sokkal súlyosabb. Köszi a többi értelmes választ :)
okt. 1. 21:44
5/31 anonim válasza:
Még nem tartasz ott! Örülj neki! Anorexia=testképzavar. Kövérnek látja magát a tükörben, miközben nem az. Olyan nincs, hogy az összes barátnőd vékonyabb nálad, de ha igaz lenne is, annak is nulla jelentősége lenne. Az, hogy saját magadtól undorodsz, oltári nagy szégyen!
7/31 anonim válasza:
A magasságodhoz képest egyáltalán nem vagy kövér, sőt.
8/31 anonim válasza:
Mielőtt pszichiáterhez rohannál, kezdj el sportolni. Az összképen és az önbizalmadon is sokat javít. Ha így sem látod magad jónak, akkor keress fel orvost.
9/31 anonim válasza:
Igen, a sport rengeteget segít, akar többet is mint egy pszichológus. Iszonyatosan meglöki az önbizalmat, sokkal tisztábban fogod látni magad. Mindemellett tényleg formál és egészséges is. :)
10/31 anonim válasza:
Tölts fel kommentbe teljes alakos fotókat arckitakarással .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!