Lehet köze a fogyásnak ahhoz, hogy rettenetesen viszket a bőröm?
Ha koplalással fogytál és epekövesség vagy epepangás alakult ki,lehet.De más tünetek is jelentkeznek ilyenkor,mint pl. sárgás bőr/szem.
Nekem egy időben szintén nagyon viszketett a bőröm,voltam orvosnàl és azt mondtàk idegi alapon is lehet.
Ételallergia is kijöhet így más feltűnő tünet nélkül.
Fertőzés is lehet, gomba okoz viszketést, de más kórokozók is. Lehet agyi probléma is, mivel az érzet ott alakul ki. Stressz is okozhat ilyet.
A hideg időtől is lehet ilyen. Most csak pár napja van jó idő. Előtte nekem is nagyon száraz volt és viszketett. Én direkt viszkető bőrre való testápolót vettem. Vagy még a testápoló olajok jók. Azok tényleg megszüntetik a szárazságot.
Próbáld ki. Ha nem lesz jobb, akkor nézesd meg orvossal.
A szárazabb idő is kiválthatja, vagy ha rég volt mosva az ágynemű. Fogyás max akkor ha van valami összetevő amit eddig ettél és msotmár nem, vagy amit eddig nem ettél, de most igwn.
Nekem az arcbőröm let csúnyább fogyásnál és rájöttem hogy túrót, joghurtot elkezdtem rengeteget enni. Ki is derült hogy laktózérzekeny vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!