Valakinek tettszenek az ilyen alakú lányok is?
Figyelt kérdés
161cm/64 kg2010. nov. 3. 19:49
4/22 Kriszti83 válasza:
Igen, van akinek te vagy az ideálja.
5/22 anonim válasza:
Igen!Sok pasi szeretni a husis csajszikat!!!Vidámak és gusztusosak!Fő az ápoltság!Ja és szép szokott lenni a bőrük!
6/22 anonim válasza:
Azért a Tóth Vera az már durva...
161 cm-hez viszont 64 kg, nem túl sok, szerethető.
23/F
7/22 anonim válasza:
simán :) fő a kisugárzás! inkább legyen egy jókedélyű husibb barátnőm mint egy "tökéletesség centrikus" fitnesscicám..
8/22 anonim válasza:
Valakinek biztos.Pl a haverom odavan értük,mert sokkal könnyebb felcsípni őket.
9/22 anonim válasza:
nekem kb olyan alkatom van, mint a 2. linken a lánynak.
van barátom. nem is akármilyen. és így imád, ahogy vagyok! bár azért a saját érdekemben rajta vagyok a fogyáson :D
ja, és emellett van még pár pasi, akinek bejövök. lehet, h dob rajta valamit a humorom és a személyiségem, de tényleg vannak olyan fiúk, akik szeretik a husibb csajokat!
10/22 anonim válasza:
Ilyen ruhában, ilyen hajjal, így kisminkelve (retusálva?) igen. Smink nélkül, hétköznapi ruhában közel sem így néznek ki. Kevés pasi van, akinek úgy bejönnek, viszont SOK ilyen nő van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!