Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el? 75kg...

Hogyan kezdjem el? 75kg vagyok és 160cm. Már lefogytam -15kg-ot de leálltam.

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék változtatni mert már nem érzem jól magamat a bőrömbe.. Már utálok a tükörbe nézni. szinte nem is nézek már:S rossz amit látok... :S elkezdtem magamtól undorodni, egyedül az arcommal vagyok megelégedve... Köszönöm a válaszokat. 17L
2010. nov. 3. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát folytasd úgy, ahogy az első 15-nél. Mindig van egy megtorpanás a fogyásban, ki kell tartani akkor is, ha meg se mozdul a mérleg, előbb-utóbb újra beindul. Milyen módszerrel sikerült ennyit leadnod? A kalóriacsökkentés mellett mozogj is naponta.
2010. nov. 3. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszer velem is ugyanez volt a helyzet! 160cm és 79kg voltam. Nagyon nehezen tudtam lefogyni, utáltam a tükröket.Végül elmentem egy orvoshoz, hogy kiderítsem mi a gond, mert keveset eszek de állandóan hízom.kiderült hogy a pajzsmirigyem alulmüködött és e miatt voltak problémáim.Adott is rá gyógyszert, és teljesen rendbehozott!+elmentem egy alakformáló edzésre (nem egy nagyon megerőltető feladat) és mostmár 59kg vagyok!

Szóval lehet, hogy veled is ez a baj, azért nézesd meg egy orvossal! de kipróbálhatod a szétválasztó diétát, és ne egyél szénhidrátot.

hidd el, én kiskorom óta a súlyproblémáimmal szenvedtem.

remélem segített, és boccs az off-ért, csak leírtam személyes tapasztalatomat:-)

16/L

2010. nov. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!