Mi vált be étvágycsökkentésre?
Na az pont nem. Beindítja az inzulintermelést.
A szénhidrátcsökkentés, mert a szénhidráttól nő az inzulin, az inzulintól az étvágy. Egyél lassabban, jól megrágva. 10 perc kell ahhoz, hogy az agyad felfogja, hogy már jóllaktál. A mozgás is étvágycsökkentő, még ha furcsa is.
Attól függ hogy éhség vagy kívánóssag.
Előbbire fehérjét zsírt és cht is tartalmazó étkezeyek. Utóbbira pszichológus és önkontroll
Elég egyéni tud lenni, hogy kinek mi válik be. Ezt sajnos neked kell kitapasztalni.
Nekem ami bevált:
-három étkezés kalóriadeficitben
-zero üdítő amit szívesen iszol, ha rád tör az éhség
-legalább napi 3 liter víz
-evés előtt inni egy nagy pohár vizet és akkor enni csak, hogyha nem múlik el egy 15-20 perc múlva sem az éhség
-minőségibb ételek (pl én kerülöm az ilyen kétszersültet és a zsíros dolgokat, viszont rendszeresen fogyasztok kenyeret ami ehető ízű kenyeret)
-Magasabb zöldségbevitel.. (simán bele lehet vinni napi fél kiló zöldséget 300 kalória alatt)
Ami nem vált be:
-bármilyen tabletták
-nasi magvakból vagy müzliből (mivel napi két ilyen jelentősen csökkentette a fő étkezésre jutó kalóriáimat)
-egy étkezés/nap
-nagy kihagyás két étkezés között
Én is felpontoztam mindenkit!
Emberek kategóriában is így meg a lepontozás!
Remélem aki pirosat nyomkod eszetlenül az gyorsan megnézi a temetőt és ott is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!