Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi vált be étvágycsökkentésre?

Mi vált be étvágycsökkentésre?

Figyelt kérdés
szept. 9. 22:00
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
25%
Rágó
szept. 9. 22:04
 2/23 anonim ***** válasza:
55%

Na az pont nem. Beindítja az inzulintermelést.

A szénhidrátcsökkentés, mert a szénhidráttól nő az inzulin, az inzulintól az étvágy. Egyél lassabban, jól megrágva. 10 perc kell ahhoz, hogy az agyad felfogja, hogy már jóllaktál. A mozgás is étvágycsökkentő, még ha furcsa is.

szept. 9. 22:11
 3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
szept. 9. 22:29
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ hogy éhség vagy kívánóssag.

Előbbire fehérjét zsírt és cht is tartalmazó étkezeyek. Utóbbira pszichológus és önkontroll

szept. 9. 22:37
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
A normális kaloriakeret, a megszokás és a hobbi.
szept. 9. 23:53
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az, hogy inkább iszok pl kombucha teát.
szept. 10. 10:35
 7/23 anonim válasza:
74%

Elég egyéni tud lenni, hogy kinek mi válik be. Ezt sajnos neked kell kitapasztalni.

Nekem ami bevált:

-három étkezés kalóriadeficitben

-zero üdítő amit szívesen iszol, ha rád tör az éhség

-legalább napi 3 liter víz

-evés előtt inni egy nagy pohár vizet és akkor enni csak, hogyha nem múlik el egy 15-20 perc múlva sem az éhség

-minőségibb ételek (pl én kerülöm az ilyen kétszersültet és a zsíros dolgokat, viszont rendszeresen fogyasztok kenyeret ami ehető ízű kenyeret)

-Magasabb zöldségbevitel.. (simán bele lehet vinni napi fél kiló zöldséget 300 kalória alatt)

Ami nem vált be:

-bármilyen tabletták

-nasi magvakból vagy müzliből (mivel napi két ilyen jelentősen csökkentette a fő étkezésre jutó kalóriáimat)

-egy étkezés/nap

-nagy kihagyás két étkezés között

szept. 10. 11:19
 8/23 anonim ***** válasza:
51%
#5 vagyok. Nekem ezek váltak be és válaszoltam a kérdésre. Miért vagyok lepontozva a sárga földig? Legalább indokolnátok meg!
szept. 10. 11:47
 9/23 anonim ***** válasza:
71%

Én is felpontoztam mindenkit!

Emberek kategóriában is így meg a lepontozás!

Remélem aki pirosat nyomkod eszetlenül az gyorsan megnézi a temetőt és ott is marad!

szept. 10. 12:38
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a rendszeresség segített sokat. Ráálltam a napi 4 érkezésre, mindig fix időpontokban, így egy idő után tényleg ezekben az időpontokban éheztem meg, és akkor lehetett is enni. :) Persze ehhez fontos a normálisan megállapított Kcal keret, mert ha túl kevés, akkor mmindegy mit csinálsz, éhes leszel.
szept. 10. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!