Mennyit kéne fogynom, és honnan/hogyan? (lent tovább)
Figyelt kérdés
166 cm
63kg
mell:90 cm
derék:73 cm
csipő:92 cm
comb: 55cm
És 14 éves vagyok.
2010. nov. 2. 19:24
1/10 anonim válasza:
semennyit nem kell fogynod...de a sport nem fog megártani
2/10 anonim válasza:
14 évesen 90-es mellbőség, ne etess már, még növésben vagy...
Fogynod annyit kell, hogy jól érezd magad a bőrödben, onnan, ahonnét úgy érzed, kell, és oda erősíts, ami nem tetszik a tükörben.
A számok alapján azt mondom, nem kellene fogynod, jó vagy így.
3/10 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:37
Én 69 kg voltam, és 95-ös volt a mellbőségem 14 évesen. Ha nem egy vékony alkat, akkor simán lehet 90-es mellbősége, de ritka esetben még vékony testalkattal is.
4/10 anonim válasza:
akkor most meg nem kell fogynotok csak egy par ev mulva mikor mar ki lesztek fejlodve rendesen
5/10 anonim válasza:
simán lehet 90-es mellbősége, nekem 12 évesen 95 volt:)
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy rosszul mértem,vagy széles a hátam,nem tudom... C-s kosármérettel lehet ennyi?
2010. nov. 4. 22:02
8/10 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:35
Itt egyik sem 90-es egyébként xD
Kérdező: Mekkora a melltartóméreted? És a mellalatti bőséged?
9/10 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne felrakni egy képet bohóckodás helyett. Vagy ha nem akarsz komoly választ, kkor fölösleges kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!