Bmi index, normális hogy túlsúlyosnak ír??
Teljesen ledobbentem.
6 hete szültem, 78 kg vagyok és 175 cm magas. 70kg lenne a cél, a kiindulási súlyom)
Gondoltam elkezdek kalóriát számolni és kihasználni a szoptatáshoz felhasznált plusz energiát a javamra fordítom.
(Nem akarok deficitben lenni, ezért szamolom, mielőtt elmegyünk ezen a vonalon)
Namost kitöltöttem az apphoz tartozó kérdőívet és túlsúlyos vagyok a bmi index szerint..namost tény hogy maradt fent pár kiló de azért ezt túlzásnak érzem...kb Kate Winslet a Titanicban, ha hasonlítani kéne magam kb, erre...
Értem hogy tudományos képlet, de ez létezik? Ez túlsúly?
Nálatok is van ilyen vagy fogadjam el, hogy tényleg túlsúlyos vagyok?
Jó, tudom, hogy vannak ennél nagyobb gondok is a világon, de azért szíven ütött 😊
Azt nem is néztem mennyi kell a normál tartomanyhoz, de 2 kiló nem hangzik rosszul.
Mivel 4 éve folyamatosan terhes vagyok vagy szoptatok, ezért az izom messze áll tőlem, és majd 70 kiló körül tervezem elkezdeni a térdem miatt, hogy 65 legyek a végére.
Na az az ideál testsúlyom a bmi szerint, de ott meg mindig mindenki aggódott értem, amikor annyi voltam, hogy beteg leszek ha ilyen vékony vagyok.
Szóval engem nem győzött meg ez a skála...
Nem kell ám olyan dagadtnak lenni, ahhoz, hogy valaki túlsúlyos legyen, mint azt sokan képzelik, a testfelépítés pl nagyon sokat számít,
arról nem is beszélve, hogy a bmi is elég lejárt lemez.
Egyébként le adsz kb 1-2 kg már bumm nem vagy túlsúlyos. Úgyhogy nyugi, nem elhízott vagy.
Főleg szülés után semmi okod parázni, pláne, ha nem is látod magad ducinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!