180cm és 63kg vagyok normális vagy túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
1év alatt fogytam 20kg, de még szeretnék mert kövérnek látom magam. 17/f2010. szept. 25. 12:44
1/11 anonim válasza:
anorexiás vagy, sovány vagy és még mindig kövérnek látod magad....
kérj segítséget
és szedj magadra 5-6 kg izmot minimum
3/11 anonim válasza:
szerintem vékony vagy...én is olyan 181-2 cm magas vagyok 65-67 kiló...én hízni akarok...
15/f
4/11 anonim válasza:
Ha lány lennél jó lenne, de fiúként felszedhetnél pár kg-ot.
5/11 anonim válasza:
180 cm-es fiú vagy? kb 80 kg lenne a normális súlyod...
6/11 anonim válasza:
Bőven jó. Én a 183 centimmel vagyok most valahol 78 kiló körül, +/- 2, és teljesen arányos vagyok. Még a hasam is csak akkor látszik, ha valami "puffasztó" ételt ettem.
7/11 anonim válasza:
180 centihez 70 kiló a normális testsúly.
Mert a cm utolsó 2száma és a testsúly között 10 kilónak kell lennie,az a normális testsúly.
Te vékony vagy/ami különösebben nem baj/ szóval egyél normálisan ,lakj jól, esetleg szedj fel izmot:)
8/11 anonim válasza:
Én 17 évesen 65/182 voltam,viszont a testzsírom olyan 7% lehetett,mert kockás,eres hasam volt.
9/11 anonim válasza:
Nehogy fogyj! A súlyod jó, talán még szedhetnél is magadra (izmot).
15/l
10/11 anonim válasza:
Szerintem sovany vagy!, en 172 vagyok es 63kg, de nekem tenyleg jo vlna 2-3 kg fogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!