Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak így lehet fogyni?

Csak így lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Sanyargatassal étel megvonásal, kevesebbet enni mint korábban?
aug. 7. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Neked igen, másnak meg nem.

Kalóriadeficit, egészséges mozgásban gazdag életmód.

aug. 7. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

A sanyargatás kontraproduktív és fenntarthatatlan, az ételmegvonás pedig egy tévútra terelő fogalom, a "kevesebbet enni mint korábban" kijelentés viszont stimmel, hisz ha túlsúlyos vagy a jelenlegi táplálkozásod mellett, akkor értelemszerűen kevesebbet kell enned ahhoz, hogy ez megváltozzon.

Moderált kalóriadeficit, kiegyensúlyozott és változatos étrend, finom ízek és fűszerek, életmódváltás, lehetőleg egy kis mozgás. Ezekkel lehet hosszútávú sikert elérni, semmi mással.

aug. 7. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom miféle diétát néztél ki magadnak, kedves kérdező, de miután életmódot váltottam sokkal többet eszek, mint azelőtt. Persze nem fehér lisztből sütök, nem cukorral édesítek, de ugyanúgy eszek édességet, husit, tejterméket.
aug. 7. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet sportolással is kalória deficitet elérni
aug. 9. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Sanyargatásra pl koplalásra nincs szükség, de az tény, hogy lemondások nélkül nem fog menni, és így is baromi nehéz. Bizony Tenni kell érte, nem is keveset. És nem csak a kaja miatt nehéz, hanem a mozgás miatt is, mikor semmi kedved, vagy fáradt vagy, akkor is csinálni kell, arról nem is beszélve ha a mozgás konkrétan fájdalmas. Na az az igazi kihívás.

Én komoly elhízásból fogytam normál súlyra hosszú évek alatt, szóval van bőven tapasztalatom.

aug. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!