Miért nézek ki kövérebbnek 30 kg fogyás után?
Többen is megjegyezték az elmúlt hónapokban, hogy mintha híztam volna. Totál lelombozott, ugyanis 30 kilót fogytam az elmúlt 17 hónapban. Nem is értem…
Nem lettem löttyedt, mivel elkezdtem biciklizni is, és súlyzózni, (bár az utóbbit abbahagytam októberben) de nem érzem, hogy annyit vesztettem volna izomból, hogy ennyire ne számítson a -30 kg, sőt mitöbb, dagadtabbnak is tűnjek… :(
Barátnőm se néz ki jobban, pedig ő lassan 40nél jár. Rossz optikai hatás.
Nem egyenletesen fogyott, hanem inkább felül, de a combja vékonyodott ugyan, de a felső testéhez képest vastag.
Ezért nem tűnik vékonyabbnak.
Nem mindegy, hogy laikus hülyék mit mondanak? Nekem egy testépítő versenyen 3. helyezést érő formámra azt mondta a laikus környezetem, hogy le vagyok soványodva, pedig nagyobb volt az izomtömegem, mint bárkinek a városban, csak az elhízott, tragikus testképű magyar (és kelet-európai) társadalom ennyire ért ehhez a témához.
Az számít, hogy a mérleged és az egészséged mit mond, ez a két dolog pedig valószínűleg hálásabb neked 30 kiló fogyás után, mint előtte.
Ez tényleg valami rossz optikai hatás lehet, mert én híztam, és már többen mondták, hogy uuu, fogytál? Jobban nézel ki.
De 30 kiló már látványos fogyás , még magas kezdő súlyhoz képest is. Lehet csak az irígyek mondták 🤔
Mert Zolikának és Évikének nem sikerül.
Le kell tojni. Amikor a nadrágba már 2x beleférsz, az elég visszajelzés.
2#
Korrekt.
Én nem vagyok versenyző, de elég komolyan veszem. A családomban lévő emberek azt mondják elég, ez már sok, stb.. 3 éve edzek, sehol sem vagyok még.. Az átlag magyar embernek valahol egy +15kg felesleggel és 0 izomzattal lévő fizikum a standard..
Kérdező:
1, testképzavar
2, Ha szarul csináltad, simán lehet, hogy a fele izomból ment le, így pedig kelthet olyan hatást, hogy rosszabbul nézel ki..
A legnagyobb hiba volt abbahagyni a súlyzós edzést.. Ha jól csinálod, (bukásig vitt szettek, nem pedig a 4x12 sablon 0 efforttal) akkor ezzel tudod megtartani a izomzatot.. Persze, nem árt nagyjából 1.8-2g/testsúlykg fehérje sem..
Ez szimpla rosszindulat, vagy nem tudom. 30kg már elég komoly változás.
Nálam -60kg után azt kezdték kérdezgetni, hogy beteg vagyok e mert beesett az arcom ( szimplán kevesbé volt puffancs a fejem), meg mintha kicsit'😂fogytam volna. Pedig akkor még 46kg volt hátra a fogyásból.
Kisebb feleslegnél -30kg az sokkal látványosabb.
Ha ilyen testképzavarod van, inkább csinálj képet és hasonlítsd össze egy régivel. A saját tükörképét nap mint nap szokja az ember. Ott sokkal nehezebb észrevenni a változást.
Vagy ha esetleg még mindig zsákruhákat hordasz, kevésbé látványos a fogyás. Én is úgy rejtegettem a sajátomat sokáig, csak akkor váltottam mikor már mindehogy kényelmetlen lett. Volt is megdöbbenés azoknál akik évek óta nem láttak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!