Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöldség gyümölcs diéta?

Zöldség gyümölcs diéta?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 182 cm magas 100kg os férfi vagyok. Készen állok lemondani a húsrol, és zöldség-gyümölcs diétát folytatni a fogyás érdekében. Ki mit ajánl ? Lehet így érdemi fogyást elérni? (Nyilván kaloria deficittel figyelembe véve)

aug. 4. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Az ajánlásom hogy ne csináld. Sajnos elég hamar tápanyaghiányod lenne és elvesztenéd az izmaidat is.

Kalóriaddficit. Ennyi.

És ha egészségesen szeretnéd a fogyást a kaloriadeficit ne kakaos csigabol alljon hanem egeszseges etelekbol. Zoldseg, gyumolcs, szemhidratforrasok, tejtermek, sovany husok. Valtozatosan

Sehlgy mashogy nem lehet fogyast elerni mint kaloriadrficittel. Ha az meglezs, fogsz. Teljesen felesleges és ártalmas lenne csak zöldséget és gyümölcsöt enni

aug. 4. 16:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Mennyi az a napi kalória amit célnak kellene belőni? 1500?
aug. 4. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem neked nem fogyni kéne, hanem elegendő lenne hogy csak sportolj, nem tudom milyen az étrended, de csak zöldséget és gyümölcsöt enni rendkívül egészségtelen lenne. Lenne savad rendesen. Egyél normálisan, mellette meg sportolj valamit.
aug. 4. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajat erdekedben keress egy kaloriaszamlalot es tajekozodj, mielott barmibe belekezdesz. 1500 kaloria egy 160 cm-s nonek is keves az alapanyagcserehez.
aug. 4. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A BMR aminél soha nem szabad kevesebbet enni, fogyásnal sem, mert veszélyezteti az egészséged az neked 1992.

(Online sok bmr kalkulátor van, en most a gymbeameset használtam)

Viszonyításképp: 77 kg vagyok, alacsony lány es én fogyok 1500zal, neked nagyon kevés lenne

Ha nem mozogsz semmit akkor kb 2400 kcalt égetsz tehát 2.5 hét alatt tudsz leadni egy kilót ha 2000 kcalt eszel.

Az én javaslatom heti 2 edzés, amellet 2250 kcal és heti fél kilót fogsz tudni egészsegesen fogyni

aug. 4. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:

a húst ne zárd ki semmi képpen se a diétából.

marhahús és csirkehús, sőt a karaj is nagyon tápláló.

gyümölcsöt én csak étkezések között ennék, a többi valami fehérjedús (pl reggelire tojás, ebédre csirke-rizs-zöldség, vacsi valami husi meg köret).

nem elég a gyümölcs semmire sem egymagában.

aug. 5. 08:06
 7/10 anonim válasza:

Nem tudom honann veszik az embere, hogy a hús rossz. A rántott, vagy zsíros húsokról +kolbász, szalonnáról kell csak lemondanod. Egy foniman pácolt és elkészített csirkemell, pulykamell vagy zsírszegény maehacomb, fehérpecsenye a legjobb amit ehetsz. Fontos, hogy minél kevesebb zsírral készítsd el és egyél mellé mindig valaminzöldséget. A legegészségesebb és a leghatékonyabb étel fogyáshozy vagy izmosodáshoz az hús zöldséggel. Persze lehet enni gyümölcsöt is, és kell is! De abból sem jó a túl sok.

Amúgy meg bármilyen NEM FELDOLGOZOTT élelmiszer egészséges. Húst meg fogyasztani KELL persze ezt is mértékkel, de érdemes drágábbat venni (pl marhay szarvas) mert a csirkemmel az utóbbi években a boltokban szörnyű minőségű.

aug. 5. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a zöldség-gyümölcs diéta,(meg léböjt is) 2-3 nap, inkább méregtelenítés, fogyókúrára nem való.
aug. 5. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ajánlott a zöldség-gyümölcs diéta számodra, mert fogyásnál fontos figyelni a fehérjebevitelre. Kalóriaszámlálással érdemes kezdeni, és kikísérletezni, hogy adott keret mellett mi laktat jobban. Tippek: jó lesz a lencse, sárgaborsó, hüvelyesek; teljes kiőrlésű gabona, sovány húsok, túró, zöldségek, mértékkel a gyümölcsök. Azt ki kell kísérletezned, hogy a zsírra hogy reagál a szervezeted: ugyan grammonként több mint kétszer annyi kalóriát viszel be vele, mint szénhidráttal vagy fehérjével, van, akinek tartósabb jóllakottság-érzést okoz. A fehérjebevitel növelésével is kísérletezhetsz, ugyanis attól is tovább leszel jóllakott.

Sportolj is - és igazából ez az egészség szempontjából fontosabb. Az is járható út, hogy sportolsz és nem tartasz szigorú kalóriakeretet, de bevezetsz az étrendedbe minél több kalóriában híg ételt, tehát ami megtölti a gyomrod de kevés kalória, esetleg sok rost és iszol rá vizet. Ettől lehet, hogy automatikusan csökkenni fog a kalória beviteled. Ha meg nem, akkor ráérsz akkor korlátot szabni, mikor a sport már rögzült rutinná vált. Ha korog a gyomrod, inkább egyél, de ne hagyd ki a sportot amiatt, hogy túl szűk a kalóriakeret és emiatt nincs erőd hozzá. Egészség szempontjából a sport sokkal többet ér, mint amennyi hátrányt az a kis túlsúly okoz, ami most rajtad van.

aug. 5. 15:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Fehérje, szénhidrát? Az is kell, csak nem mindegy mennyi, és a gyümölcs is csak korlátozottan ajánlott a fruktóz miatt.
aug. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!