Holnap halat szeretnénk enni ebédre. Van valakinek valami j recept ötlete?
Olyant szeretnénk amihez nem kell sok hozzávaló mert eléggé hó vége van sajna.:S
Köszönöm szépen!
Én általában csak simán megsütöm kevés olajon vagy vajon (előtte egy pici citromos vízben áztatom, egy kis só, bors mehet rá sütés előtt). Mellé készítek natúr joghurtos öntetet, vagy kaporral vagy fokhagymával.
Alufóliában is megsütheted pl. zöldségekkel, gombával. Megfűszerezed a halat, bekened egy kis olajjal és "becsomagolod".
Én ezt a 2 verziót szoktam, hátha segítettem kicsit..
első ez jó, kipróbálom:):)
én úgy szoktam h a halat megmosom bő víz alatt, citrommal megkenem, utána egy serpenyőbe pici olajon pirítok, fokhagymát, vöröshagymát, paprikát, ezt össze párolom, majd ráteszem a halat egy kevás olajjal megkenem, és ráöntök vizet, ezt úgy fél óra amíg nem sül át szépen, borssal megszórom, majd tálalom citrommal, és petrezselyemzölddel, bazsalikommal
tetszés szerint sült gomba, zöldségek, én kevés rízts v főtt krumplit szoktam hozzá köretnek, de üresen is nagyon finom:)
Natúr halszelet sózva borsozva, kiolajozott tepsibe. Rá paradicsomkarikák, rá friss bazsalikom (sajnos szárítottal nem finom), teljesen borítsa be, olyan sok kell. Rá mozarella karikák. Kb. 200 fokon 20 perc alatt megsül (felmelegedéstől) fólia alatt, félidőben a levét le kell merni, különben fő, nem sül. (Elég sok levet enged a hal meg a paradicsom.) A végén 5-10 percig pirítjuk.
Fejes saláta, jégsaláta és kigyóuborka jó hozzá (nyersen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!