Diétánál nagy hátrány az esti tej ivászat?
Figyelt kérdés
Bevett szokásom,hogy este lefekvés előtt megiszom egy bögre tejet.2,8%-os.Nem rég elkezdtem edzeni és diétázni,ez a bögre tej hátráltat az eredmény elérésében?2010. nov. 1. 17:07
1/8 anonim válasza:
ne igyál ilyen zsíros tejet,inkább válts 1,5 %-osra az tűrhetőbb.
3/8 anonim válasza:
Én azt mondom, ne 1,5%osat igyál, mert az nem tej, hanem már tejpor és víz.. (amúgy ha nem is por, de vizes).
a 2,8 legalább már hasonlít a tejhez.
Idd azt bátran, még jót is tesz, én is iszom a házi normált és fogyok ugyanúgy :)
4/8 anonim válasza:
Annyi még belefér ha amúgy odafigyelsz az étkezésre. És igaza van az előző válaszolónak. A 1,5%-os tejek vizezve vannak. Ráadásul alig van eltérés kalóriatartalomban.
5/8 A kérdező kommentje:
Okézsoké,annyi pozitívum van benne az ízén kívül hogy reggelre meghajt :D
2010. nov. 1. 18:24
6/8 anonim válasza:
Ha nem versenyre szálkásítasz,akkor semmi bajod nem lesz tőle.Mondjuk én jobban szeretem az igazi frissen fejt tehén,vagy kecske tejet termelőtől venni.
7/8 anonim válasza:
Végülis fehérje, azt mondják, az jó vacsira.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen csak nekem sajnos nincs lehetőségem,igazi tehéntejet beszerezni.
2010. nov. 2. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!