Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan és miket csináljak,...

Hogyan és miket csináljak, hogy hamar eredménye legyen? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hali 22/F vagyok, és elkezdtem juni 30 óta diétázni, de csak tegnap értem el odáig hogy elkezdjek edzeni. A csak diétával 108 kilórol lefogytam 105-re. Nekem otthon csak tárogató gép, futópad és a tárogatógépen az a fentről lehúzós cucc van csak. Ezekkel letudok fogyni? Nyilván célom, hogy a hasamon látszodjon a kocka és lapos legyen, nyakam mellet a csont látszódjon, erek a karomon stb. Ezeket mennyi idő alatt és milyen gyakorlatokkal lehet elérni?

júl. 28. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Egyik ismerősöm minden nap citromos vizet ivott.

Egy liter vízbe kettő citromot rakott, reggel éhgyomórra itta meg felét, felét meg este. Eléggé szépen lefogyott 30-nap után, 12-kilót fogyott

júl. 28. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Garantáltan nem a citromos víztől. Mit képzelsz, majd a citrom a gyomrában égeti a kalóriákat? A heti 3 kiló is mese.
júl. 28. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó ütemben haladsz, ne akard a fogyást hamar mert visszaüt. Ez lassú folyamat.

Főleg a diétán múlik és nem az edzéssn de az edzés segít. Legyen min heti 2x 60 perc. Használhatod a gépeidet és azokra a testrézsekre amikre nincs géoed, keress a neten saját testsúlyos gyakorlatokat

júl. 28. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene gyorsan? Heti 0.5-1 kg fogyás a normális, egészséges ütem. Ha ennél többet fogysz, a szervezet megbosszulja.
júl. 29. 08:32
 5/6 A kérdező kommentje:
5-es igazábol minél több háj van rajtad annál gyorsabban fogysz elősször, aztán egyre lassul nem?
júl. 29. 12:48
 6/6 A kérdező kommentje:
4 est akartam irni bruh.
júl. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!