Miért nem fogyok a vádimból egy centit sem?
Novemberben életmódot váltottam, 85 kilóról 70 kg-ra fogytam.
Nagyjából 77 kilónál jöttem arra rá, hogy mennyire fontos centiben is mérni, hogy mennyit fogyok, ezért főleg a combomat és a vádlimat jól lemértem, és nagyjából 2 kilónként csekkoltam, hogy mennyi ment le. Nekem a felsőtestem, főleg a derekam “vékony”, de a lábaim, vádlim irreálisan nagy. Minden mérésnél láttam, hogy pl a combomból fogytam, de a vádlimból amióta mérem, még csak egy fél centit sem. 41 cm. Rettenetesen zavarnak, hogy ekkorák. Vajon mitől nem megy le onnan semmi?
Szoktam sportolni is, egyetem alatt konditerembe jártam, ott felsőtestre edzettem, itthon szoktam futni és ahova csak tudok, biciklivel megyek. Tudom, hogy az utóbbi kettő miatt nőhet a vádlim az izom miatt, de azért nem futok/biciklizek olyan sokat, hogy az okot adjon erre.
Sosem voltak ennyire nagyok, kb az utóbbi 2 évben nőttek meg. (Lány vagyok)
Nincs helyi zsírégetés. Kalória deficit, súlyemelés hosszútávon segíthet, viszont simán lehet, hogy te genetikailag ott erősebb vagy
Hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!