Mi ébresztett rá titeket hogy elhíztatok?
2maroknyi hájam van meg zsír csöcsöm.
A BMI szerint normál a testsulyom,de testgeometria mást mutat.
Átmentem unokatestvéremhez, akinek a nevelőapja kb. 170cm magas és 120+kg.
Mivel kollégista voltam és egyébként sem gyakran mentem át hozzájuk, így szembetűnő volt a változás számára és ezzel nyitott, amikor meglátott:
"Lassan olyan leszel, mint én." (én is ~170cm vagyok)
Persze nem bunkó szeretett volna lenni, amolyan "vicces" beszólásnak szánta ezt.
Másnap már be is szereztem 2db 10kg-os kézisúlyzót. Ez volt 2020 november 21. Egyike azoknak a dátumoknak, amit soha nem fogok elfelejteni.
8 hónapot otthon edzettem, lefogytam 35kgot, majd annyira megszerettem, hogy elkezdtem 2021 nyarától konditerembe járni.
Azóta pedig ezzel kelem és ezzel fekszem, tanulmányokat olvasok, folyamatosan képzem magam autodidakta módon. Van érzékem hozzá, 3 év alatt szép súlyokat is mozgatok meg és ez nálam már örök, ez 100%.
Ha nem megyek át akkor az unokatestvéremhez és nincs akkor otthon a nevelőapja, el sem tudom képzelni, hogy hol tarthatnék most súlyban, de az tuti, hogy valahol 120kg felett..
Ez azért érdekes, mert számtalanszor megpróbáltam azelőtt lefogyni, sosem voltam vékony gyerek, mindig volt rajtam +10-15kg felesleg, csak ebből hirtelen lett +40kg, de akkor sem változtattam, mert feladtam. És lám, ez a kis beszólás kellett, hogy egy hatalmas lendületet adjon.
Amikor ráeszméltem, hogy nem azt a ruhát veszem meg, ami tetszik, hanem ami rámjön. Igazából nem gondoltam magam NAGYON kövérnek akkor, de már jóval a fogyásom után láttam egy képet magamról, és hatalmas voltam, tényleg hatalmas. Nemcsak a csípőm és a combom, de a karjaim is vaskosak voltak, és emlékszem, mindig magamról készítettem a szelfiket, hogy ne látszódjon, hogy pufi az arcom.
Voltam azóta nagyon vékony is, most egy kicsit kerekebb időszakomat élem, mert a barátommal szeretünk enni, de igyekszem visszafogni magam. Viszont még mindig nem kell S-M méretű ruhánál nagyobb, de az XS már kicsi (pici vagyok, 160 cm alatt). Amikor kövér voltam, nem tudom, hány kiló lehettem, szerintem 80 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!