Mi ébresztett rá titeket hogy elhíztatok?
Figyelt kérdés
Mikor és minek a hatására/mi volt az a pont amikor már rájöttetek hogy tényleg meghíztatok?júl. 17. 21:22
21/36 anonim válasza:
Nagyobb lett a hasam és a règi ingeimen eléggé látszódott
22/36 anonim válasza:
Megnőtt az átlag fogyasztás és egyre nehezebben ment a lépcsőzés.
23/36 anonim válasza:
Nyilván mindig is tudtam, de túl nehéz volt tartósan változtatni, motiváció meg kevés. Aztán amikor éjszakánként arra riadtam, hogy fulladok, az egy drasztikusabb ébresztő volt, hogy ez így már nem élet hosszútávon.( Sok egyéb eü probléma mellett). Azóta lefogytam, és tartom is.
24/36 anonim válasza:
Tisztában voltam vele, hogy híztam, pocakom van, próbáltam behúzogatni, de szemből szoktam látni magam tükörben, azt is legfeljebb állva. Aztán egyszer visszaláttam magam oldalsó és egyéb szögekből az össze-vissza fényképezgető haver fényképein, és megdöbbentem, mennyire látszik. Utána jobban megnéztem magam otthon én is egyéb szögekből, hogy hú tényleg, ez durva. Azóta vissza is fogytam jó 7-8 kilót. F/24
25/36 anonim válasza:
Amikor lerobbant a kocsim és hosszú évek után először futottam buszhoz. Vagyis inkább kocogtam. Persze az se segített hogy előtte zabáltam be barátnőm szüleinél, de talán annak a 35 kilónak is köze van hozzá amit az elmúlt 4 évben híztam. 23f
26/36 anonim válasza:
Mikor barátnőm az első randinkon megjegyezte h bejön neki az aputestem. Mindig szálkás voltal szal sokként ért. Ezért jó hogy rámutatott, viszont rossz h mivel bejött neki azóta sem fogytam. XD Sőt még egy 10essel több is vagyok.
27/36 anonim válasza:
Nem csak én hanem barátom is. A felismerés pedig az első közös nyaralásunkon jött. Azt tudtuk hogy híztunk mert se az étkezésre nem figyeltünk se a sportra. A tavalyi fürdőruhát pedig mindketten szűknek éreztük, a nyaralás napjai slatt pedig csak egyre rosszabb lett. Aztán mikor hazajöttünk néztük csak meg igazán a képeket. Volt egy tengerparti kép smin egyértelműen látszódtak a hízási csíkok mindkettőnk hasán és csípőjén.
29/36 anonim válasza:
Lenéztem a földre és a hasamat láttam nem a farkam.
30/36 anonim válasza:
Kollégáim gratuláltak hogy végre úgy nézek ki mint egy igazi sofőr. Mikor kezdtem kidolgozott testem volt, aztán 3 év alatt híztam 55 kilót kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!