Mennyit kellene fogynom nőként?
Figyelt kérdés
168-170cm vagyok 60kg és 32 éves mennyit fogyjak hogy vékony legyek ?júl. 17. 18:36
1/9 anonim válasza:
Semennyit. Dolgozz a testképzavarodon.
3/9 anonim válasza:
Ezt nyilván nem lehet minden kontextus nélkül, kívülről megítélni, de nekem kifejezetten egészségesnek tűnsz (a testképedet leszámítva). Ha nem tetszik az alakod, inkább edzz a megfelelő testrészekre, az internet korában élünk, rengeteg tutorialt találsz, ha keresel. De még jobb, ha simán elfogadod magad.
4/9 anonim válasza:
"Mennyit kellene fogynom nőként?"
Férfiként kéne fogynod.
5/9 anonim válasza:
Egy tükröt javaslok. Tényleg ennyire még egy 14 éves szintjén vagy?
Nem tudom komolyan venni ezt a kérdést.
6/9 anonim válasza:
Az adatok alapján nem feltétlen kell fogyni, de ha nem tetszik, amit a tükörben látsz, érdemes elkezdeni sportolni, úgy tudod az alakodat formálni, illetve megelözni a késöbbi "szétfolyást"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!