Diétás receptötlet ? Még 1.5 kg-ot kellene fogynom.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy hónapom leadni a maradék 1.5 kg-om. Kérlek írjatok gyors diétás recepteket ami nektek bevált ilyenkor.Heti 3x1 óra kardio a teremben, mindenhová is gyalog vagy biciklivel megyek, nem zabálok, de ezt az utolsó 1.5kg-ot képtelen vagyok leadni, pedig nagyon jó lenne, jövő hónapban esküvő...
júl. 17. 14:36
2/18 anonim válasza:
Ezek a másfél-két kilós fogyások honnan jönnek? Ennyit detektálni se lehet, mert ennél bőven többet ingadozik egy átlagos ember testsúlya kalóriabeviteltől függetlenül. Egy hónap múlva meg fognak mérni, vagy mi?
3/18 anonim válasza:
Az esküvőn a kutya nem veszi észre hogy 1.5 kilóval vagy könnyebb vagy nehezebb :D
4/18 anonim válasza:
1.5 kg egy közepes pisilés
ennek szted van látszata?? 😂
5/18 anonim válasza:
Mondjad már az értékeidet! De az szokott a helyzet lenni, hogy az illető már így is sovány. Nem kell számmisztikára építeni.
6/18 anonim válasza:
4-es: egy pisilés kb 20 dkg, de akkor már régóta nem voltál elötte!
A 1,5 kg meg böven meglátszik egy ruhában, ha ennyivel több vagy a normál súlynár (amire készült a ruha), akkor feszül, ha ennyivel kevesebb, akkor lóg rajtad!
7/18 anonim válasza:
Az esküvődön többszöri székletürítés után, kivízhajtva, beszáradva jelenj csak meg, mert különben aznap akár 3-4 kilóval is több lehetsz, akkor pedig gondolom nem állsz oltár elé.
8/18 A kérdező kommentje:
161 cm 53-54 kg között vagyok.
júl. 17. 17:27
9/18 A kérdező kommentje:
De nem tudom ez a kérdés miért okoz egyes emberekben ekkora agressziót.Nem vagyunk egyformák.Van aki ilyen, van aki olyan.:)
júl. 17. 17:29
10/18 anonim válasza:
"161 cm 53-54 kg között"
És ebből akarsz fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!