Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valakinek receptötlete...

Van valakinek receptötlete ebédre?

Figyelt kérdés
4 napja csirkemell+nyers vegyessalátát eszem, úgyhogy valaki valami jó recept?:) pl káposztával? vagy valamilyen zöldséggel leginkább.

2013. jún. 2. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kismillió lehetőség van... Tehát a csirkemellhez akarsz valamit? Te tudod, milyen zöldséget szeretsz :) Én ellennék brokkolival, sormintának (szeretem a színeket) répával, pl. S szinte tuti, hogy hagyma is lenne benne... Kókuszolajban sütve. Zsiradék nélkül nem lenne benne elég kalória, habár ez a mennyiségen is múlik, de az íznek se tesz rosszat ;)
2013. jún. 2. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

lilakáposzta+ hagyma+ répa kókuszolajon sütve, párolva, sültcsirke fűszersóval ( olyat válassz, amiben nincsen ízfokozó, se cukor és 100 grammja 100 kcal alatt van)

hagymás rántotta szintén fűszersóval ( hagyma kókuszolajon pirítva, ráütsz 2 tojást megszóród fűszersóval és raksz rá egy tetőt, pár perc alatt kész és nagyon fini )

2013. jún. 2. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a múlthéten sokszor ettem pl. savanyúkáposztát. Nagyon szeretem és még az emésztésnek is jót tesz. :)

Mivel nem bírja a fogam a hideg-meleg gyors váltakozását, a tojásrántottámhoz pl. egy kevés olajon megpirítottam. Úgy is nagyon finom volt.

Szóval szerintem tök jó köret a pirított káposzta, hagyma. De lehet párolt vegyes zöldség köret. Ha tartalmasabb köretre vágysz, csinálhatsz zöldséges rizst is. Direkt nem rizibizinek hívom, én más zöldségeket is szoktam beletenni. Egy kevés barna rizshez keverek különböző párolt zöldségeket. Egészséges, laktató, finom.:)

Egyébként főzeléket is készíthetsz, csak ne rántással, habarással sűrítsd, inkább a főzelék egy részét turmixold le és azzal sűrítsd be. :)

2013. jún. 3. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!