Lassan elérem az álomsúlyt, hogyan tovább?
163 cm vagyok, kb 72 kilóról fogytam 14 kilót. Most 58 kg vagyok, már elégedett vagyok a súlyommal.
Az elmúlt 3 és fél hónapban időszakos böjtöltem (18/6), ami csodás eredményeket hozott. Nem csak fogytam, hanem tünetmentes lett az elhatalmasodott három évtizedes refluxom is, tele vagyok energiával, soha ilyen jókat nem aludtam, és mondhatni az étkezési időket kivéve soha nem vagyok éhes. Viszont lassan nem kéne többet fogyni. Ha eléri a testem a számára ideális súlyt megáll a fogyás?
"Ha eléri a testem a számára ideális súlyt megáll a fogyás?"
Ha kalóriadeficitben vagy, akkor nem áll meg. Akkor áll meg, ha szintentartó kalóriabevitelt folytatsz.
A súlytartó kalóriakeretre kell ráállni és vinni életed végéig.
Ez nem nagyon fog eltérni a kalóriadeficittől (már ha normálisan fogytál és nem koplalva). Csak párszáz kalóriával ehetsz többet egy nap, nem térhetsz vissza a régi rossz evési szokásaidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!