Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elérem az álomsúlyom,...

Ha elérem az álomsúlyom, akkor szerintetek már okés leszek?

Figyelt kérdés

Jelenleg 170 centi és 74 kiló vagyok, a cél olyan 65-67 kiló.

Azzal szerintetek már jól fogok kinézni? Vagy még annál is lejjebb kellene mennem?

2020. júl. 26. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Azt neked így senki nem tudja megmondani, csak majd a tükör. Attól is függ, hogy milyen a testalkatod, mennyire vagy sportos.
2020. júl. 26. 19:42
 2/6 anonim válasza:
80%

A szépség belülről jön, és ez nem csak duma. Van olyan, aki pl. molettebb alkat, és bizony szépnek látja magát, van önbizalma, és így mások szemében is szép lesz, sőt, dögös. Nem minden a külső. A kulcs az önbizalom. Ne másnak akarj megfelelni, hanem saját magadnak. Hogyha te elhiszed magadról, hogy így rendben vagy, annál több nem kell! :)

Hogyha viszont nem érzed jól magad így, az más tészta. Akkor tegyél azért, hogy jól érezd magad. De mégegyszer mondom, ne mások miatt.

Bocs, előjött a lelki elsősegélyt nyújtó énem. :D

2020. júl. 26. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Ha szerinted ezen múlik,akkor mindegy mennyit fogysz.

178/65 de ugyanolyan szép voltam 80 kilóval is csak kerekebb.

2020. júl. 26. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
44%

Osztom a #2 véleményét!

Azt mondják egyébként, hogy nőknél: testmagasság mínusz 110, férfiaknál: testmagasság mínusz 100.

Ez csak egy általános kiszámítás, van akinek a kevesebb áll jól, van akinek a több.

2020. júl. 26. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Valóban a második válaszolónak van igaza. Nem szerettem magam 70 kilósan majd 50 kilósan sem. Ez nem a testsúlytól függ.
2020. júl. 27. 05:07
 6/6 anonim válasza:
4es:én bajban lennék. Nem vagyok 150cm se, ergo valami 30 valahány kilónak kéne lennem eszerint. És 16 éves nő vagyok
júl. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!