Miért kell választani hogy az ember jól nézzen ki vagy jókat egyen?😞
Megértelek drágám!
Ugyanígy gondolkodom .
Tudom: vagy eszem, vagy baszok.
Az előbbit választottam. 95 kiló vagyok, nő
Nem kell választani, mértékkel lehet enni mindent.
Személy szerint én is imádom az édességeket, nasikat, gyorskaját, sültkrumplit, rántott ételeket, minden "szenny" kaját ami csak eszedbe jut.
És eszek is mindent, viszont mértékkel, és nem rendszeresen. Elégedett vagyok egyébként a táplálkozásommal, de időnként megkívánom én is az ilyen dolgokat, és eszem is. Most attól a havi 1X KFC-s étkezéstől nem fogok elhízni csak úgy, abszolút nem számít semmit, főleg úgy ha egyébként egészségesen élek.
Nálam nincsenek is tiltólistás ételek, mindent eszek, mértékkel és a napi kalóriakereten belül. Szerintem nyugodtan egyél pizzát, hambit, vagy bármi más ételt. A lényeg hogy ne minden nap, és maradj kalóriakereten belül. De egyáltalán nem kell rosszul érezned magad vagy aggódnod, a fogyás és a hízás is hosszú folyamatok amik rendszeres és folyamatos törekvést igényelnek, az a havi 1-2 csalónap nem csinál semmit.
Állításod nagyon téves és csak a frusztrált egód mondja ezt, mert magadból indulsz ki, hogy ha már valamiről le kell mondanod, akkor frusztrált leszel.
Nekem nem lemondás az, ha valamiről tudom, hogy egészségtelen akkor azt nem veszem meg és nem ácsingózom érte. Tisztelem annyira saját magamat, szervezetemet, egészségemet, hogy megfelelő minőségű ételeket adok neki.
Számomra nem étel a gyorséttermi hulladék kaják és a hozzá hasonlóak. Egy étel nem evésétől sose leszek frusztrált. :D Inkább gondolkozz el azon, hogy ezt miért írtad le, hogy ez rád kivetítve, mivel magadból indultál ki, miért okoz problémát.
Párommal pedig 11 éve vagyunk együtt és ő is egészségtudatos, mint én. :)
Minden fejben dől el! Remélem ezt már hallottad. :)
Nagyon fontosnak tartom az egészséges étkezést és remek formában is vagyok, pedig nem vagyok fiatal.
És igen, azzá leszünk amit eszünk, de a minőségibb hízlaló kaják is nagyon finomak tudnak lenni.
Nekem is az a módszerem, hogy nem napi szinten tömöm magam olcsó, ócska junk fooddal, hanem havonta párszor, jól teleszem magam és ez ki is elégít, el is telít a következő alkalomig.
És akkor még ott van a menstruació előtti falásroham, a mindent is megkívánás.
Nem könnyű, na! :D
2.
Azért ne legyél annyira oda a minőségi étkezésedtől, miközben leszólod a kérdezőt.
A lazacon és a grillzöldségen kívül, ez nem valami színvonalas felhozatal.
Oké, nem is az alja, de nem annyira nagy szám, mint ahogy gondolod.
30.
Jaj menjél már ezekkel a paraméterekkel!
Arc nélküli fotót a népnek magadról, meg anyádról is, aztán maj elhisszük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!