Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kell választani hogy az...

Miért kell választani hogy az ember jól nézzen ki vagy jókat egyen?😞

Figyelt kérdés
Persze,tudom,most jönnek a valaszok hogy kalóriaszegényen meg egeszsegesen is lehet jókat enni,de nem olyan! Az ilyen teljes kiőrlésű, édesítőszeres, növényi tejes stb egészséges alternatíva egyszerűen NEM OLYAN! Én a zsíros cukros szénhidrátos tömény szenny kajákra vágyom de igy elhizom megint 😒 teljesen el vagyok keseredve. Egyszerűen vágyom a pizzara,hamburgerre jó sütikre de nem ehetek annyit és olyat ami igazán jól esne🥺 ért itt engem valaki?
júl. 14. 13:38
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
37%

Amikor majd felfogod és megérted, hogy az vagy,amit megeszel és az egészség a legdrágább kincs, akkor már nem lesznek ilyen gondolataid.

Én jól is nézek ki és jókat is eszem. Bár nálam a jókat evés az nem a szennykajában értendő.

júl. 14. 13:51
 2/48 anonim ***** válasza:
29%

Hát igen úgy nehéz, ha neked az a jó kaja. Akkor kb lehetetlen, a te helyzetedben valóban a vagy-vagy elve működik.

Nekem más a jó kaja, így én azt ettem.

Mai menüm: hideg gyümölcsleves, grillezett lazac grillzöldséges tésztasalátával, uzsonnára görög és sárgadinnye, őszibarack egy gombóc vanília fagyival, vacsira pedig grillezett hot dog lesz parázsburgonyával. az egész napi étkezésem belefér 1300 kalóriába és bőven jóllakok, a saját meglátásom szerint finomat is eszek.

júl. 14. 13:51
 3/48 anonim ***** válasza:
84%
Igen! :D En ertelek. Ne mindennap es ne rendszeresen edd ezeket, csak max. hetente 1x, es nem lesz problema. ;-)
júl. 14. 13:52
 4/48 anonim ***** válasza:
76%

Olyat ehetsz, csak annyit nem :-/

Azért, mert amikor az evolúció kikalapálta, hogy mire vágyjunk, akkor az volt a jó megoldás, hogy a "zsíros cukros szénhidrátos tömény szenny kajákra" vágyjunk, ha elérhető volt. Ha egymást követikaz éhínségek és csak ritkán elérhetők a kalóriatömény ételek, akkor az a jó, ha megeszed amikor elérhető. Abban a környezetben ez a stratégia volt a leghatékonyabb. Persze lehetett volna, hogy beépül egy automatikus limit, tehát csak a nem egészségkárosító mennyiségű kalóriatömény kajára vágyjunk, de ez felesleges binyolítás lett volna, ilyen probléma nem fordult elő, ezért erre nem volt evolúciós nyomás.

De ne aggódj, még párezer év, és ki fog tenyészni az egészséges kajákat kedvelő ember, ha marad ilyen a környezet. Ugyanis az elhízottak sokkal nehezebben esnek teherbe, evolúciós előnyt jelentenek az elhízást nehezítő gének.

júl. 14. 13:56
 5/48 A kérdező kommentje:
2# ne haragudj de a helyedben inkább nem hangoztatnám igy hogy a napi etkezesem kb csak leves meg gyümölcs... értem hogy én nem vagyok egy egészséges táplálkozási szakértő,de ezeken élni meg napi 1300kalorian az kb a másik véglet
júl. 14. 14:00
 6/48 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell. Pl lehet megfelelő mennyiségű és minőségű testmozgással is kompenzálni a kalóriatöbbletet.

Meg ugye alapból se az a lényeg, hogy ne merészelj hamburgert vagy sütit enni, hanem a mennyiség a lényeg. Ha időnként azt is eszel, semmo bajod nem lesz. Ha csak azt eszel, ez az ami súlyos problémákhoz vezethet.

júl. 14. 14:14
 7/48 anonim ***** válasza:
35%

5ös mi a csak leves meg gyümölcs? Szerinted a tésztasaláta miből van? És a hotdogkifli? Vagy a fagyi?

És 1300 kcl elég nekem 160 centis 52 kilós nőként.

de segítek:

[link] és ehhez még a maradék grillezett paprika, cukkini, bébikokorica, gomba és padlizsán

júl. 14. 14:16
 8/48 A kérdező kommentje:
7 hát a saláta a fagyi meg a hot dog sem épp a kiegyensúlyozott táplálkozás alapja
júl. 14. 14:19
 9/48 A kérdező kommentje:
7# én is segitek neked. Akárhány éves is vagy,napi 1300 kaloria a te magassagoddal és sulyoddal, épphogy a bmr határa lehet...
júl. 14. 14:22
 10/48 anonim ***** válasza:
26%

Jó akkor tolj be két 3 pizzát pár hambival az biztos jó lesz.

Gondolom nem ettél még házi grill hotdogot. Hiába magyarázom a gyorséttermi szeméten szocializálódott megdagadhsznak.

Inkább éljek 1300kcl-al mint legyek egy kétajtós szekrény és haljak meg 40 évesen szívrohamban amit a gyorséttermi szemét okoz.

júl. 14. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!