Hogy lehetséges, hogy többen fogynak heti ķét edzés plusz egészséges étkezés mellett?
"Lehetséges a minőségi fogyás szimplán csak kalóriadeficittel?"
Mi? Ekkora ökörséget még sosem olvastam, és ezt komolyan mondom. Tudod egyáltalán, mi az a kalóriadeficit?
Olvasd ezt el, mert nem vagy képben.
Komolyan léteznek ennyire buta emberek? Remélem, csak troll vagy.
De várj, írok valamit, amitől lemész hídba:
Úgy fogytam le 15 kilót, hogy egész nap ülök. Még sétálni se megyek le, max a boltba 100 méterre. akkor ezt most dolgozd fel.
Ezért tettem fel a kérdést, mert nem értem, hogy hogyan elhetséges.
Nekem midnig azt mondták, hogy csak kaloriadefittel lehet fogyni, de ha az ember diétázik is, ha nem mozok semennyit, akkor nem értem hogy tud elégetni megfelelő mennyiségű kelóriát, ahhoz, hogy kaloriadefitben legyen.
Lehet hülyének tartani, mert nem értem, de ezek a válaszok se okosabbak, ha belegondol az ember, hogy mennyire valaszolnak a kerdesre...
"a nem mozok semennyit, akkor nem értem hogy tud elégetni megfelelő mennyiségű kelóriát"
Nyilván egy kicsit nehezebben, de leírjuk még egyszer, hogy nem csak a mozgás éget kalóriát, hanem minden más is. Nem tudod, mi az a kalóriadeficit valójában, úgyhogy olvasd el az 5. válaszban belinkelt cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!