Megfelelő ez az étrend? Zöldsége+csirkemell+rizs
Figyelt kérdés
Utána kerestem két változatát is találtam a sportosat és a sport nélkülit, ez a sport nélküli. De eléggé be zavar az, hogy a testépitőknél is alap kaja a brokkoli a csirkemell és a zöldség szóval nem tudom a fogyást hogyan segíti elő. Mellé szobakerpároznék illetve l-karnint szednék ajánlanátok megfelel l-karnitint
2010. okt. 31. 12:33
1/7 anonim válasza:
1500 kcal alá ne menj, ez koplalás... :S
2/7 anonim válasza:
Ez szálkásító étrend. A testépítők sem így esznek állandóan, csak bizonyos időszakokban.
Nagyon egyoldalú ez a táplálkozás. Gyümölcsök, tejtermékek, tojás, gabonafélék hiányoznak.
Ezt az L-karnitint (folyékony) tudom ajánlani. Nagy dózis, gyorsan felszívódik és nem olyan drága. Én szedtem ezt.
3/7 anonim válasza:
Ja és a lime ízesítésű sokkal jobb, mint a kaktusz-fügés. Szerintem.
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt eredetileg az oldalon 60-65 kilógrammos nem sportoló nőknek ajánlottak heti -1 kilógrammhoz.
2010. okt. 31. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!