Milyen diétát válasszak?
180 cm magas, 84 kg, karatézom (jövő héttől sajnos csak itthon, mert létszámhiány miatt nem lesz több edzés a városkánkban..)
szeretnék sportosan kinézni, de imádok enni, mit tegyek?
A napi edzésem fekvőtámaszokból, felülésekből, lábváltásos felugrásokból valamint a karate ún. kihon technikáiból áll. (ütések, rúgások, védések, állások) Megoldható mellé napi 3,2 km futás is (ennyire van időm maximum). Felszedtem az utóbbi időben +8kg-ot és a hasam eléggé pocakos lett. :) Szeretnék visszaedződni, de nem tudom, hogy milyen étrendet kellene választanom. Tudnátok segíteni? (tegnap nem volt időm a kérdést rendesen feltenni) Köszönöm előre is! Üdv:
D. 18/f
Egy átlagos nap:
Reggeli: általában 3-4 zsömle, (vaj + csirkemell sonka / májkrém + uborka)
mostanában: 2 csomag "Jó reggelt" teljes kiőrlésű keksz
Ebéd: egy tál leves (kb. 8 dl), egy tányér "második" :D
Vacsora: általában 2-3 szelet kenyér (vaj + csirkemell sonka / májkrém + paradicsom / mogyorókrém)
mostanában: 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 2 almával
Az ebédhez: általában igen változatosan főznek itthon. A főzelékektől kezdve a pörkölteken és a húslevesen át a gyümölcslevesig mindent. A "másodikhoz" általában mindig eszek kenyeret, manapság teljes kiőrlésűt szoktam, 2 szeletet.
Minden nap megiszok egy Béres multivitamin pezsgőtablettát, nem eszek túl sok édességet (2 kocka csoki pl. vagy 1 joghurt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!