Milyen diétát és sportot válasszak? 30 kilót kellene
ha már ennyi a felesleged, akkor:
az eddigi adagoknak csak a felét edd. ehetsz mindent, de sokkal kevesebbet. az elején nehéz, de ha majd összeszűkül a gyomrod, akkor menni fog.
mozgásnak a gyorsgyaloglást ajánlanám, mert az nem terheli meg az izületeidet, és sokkal olcsóbb mint mondjuk az úszás, vagy a konditerem. persze, ha van rá pénzed és időd, akkor csak nyugodtan. a teremben majd segít az edző.
esetleg a bringázás is jó dolog, ha máskor nem, akkor 7végén menj, minél többet. nem a tempó a lényeg, hanem, hogy folyamatosan tekerj, és legalább 2 órán keresztül.
igyál sok ásványvizet, zöld teát. cukros löttyöket felejtsd el, és az alkoholt is hanyagold, max néha egy kis fröccs száraz borból. napi 2l folyadék a minimum.
ne sürgesd a fogyást, ha kitartó vagy, menni fog, de legalább egy évet szánj rá, hogy a bőröd is szép maradjon.
hajrá, nekem ez bevált, én 20kgt fogytam eddig. ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. :)
az előző jókat írt, én is ezt ajánlom. kerüld el a fehér lisztes termékéket, v csökkentsd , ill. cukrot is!!
Egyél sok levest, zöldséget, és valamennyi gyümölcsöt.
Kevés húst, de abból is a zsírszegény szárnyast:)
ja és tejtermékek közül bátran:kefír, natúr joghurt, soványtej, főleg sport után:)
És lehetőleg 18 óra után ne egyél semmit.
L/27
ja és még anyit h ezzel az életmód-váltással átlagban havi 2-3 kilót fogsz fogyni (az elején többet, avégén kevesebbet, ha közelítsz az ideális súlyodhoz) és így pont egy év múlva meglesz a 30 kiló mínusz:)
Sok sikert és kitartást, persze utána sem szabad már zabálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!