.Nektek. is bűntudatotok van mikor többet esztek a tervezettnél?
Figyelt kérdés
Én ma egy jó 500 kalóriával többet ettem és egész nap olyan szomorú vagyok miatta :(jún. 18. 20:46
11/24 anonim válasza:
Nem. Nekem nincs evészavarom. Neked van
12/24 A kérdező kommentje:
De más akkor nem szomorú ilyenkor?
jún. 18. 22:06
13/24 anonim válasza:
Nem. Akinek egészséges kapcsolata van az ételekkel az nem szomorú. Élvezte hogy evett valami finoamt és utána kb soha többet nem gondol rá és élvezi tovább az életét
14/24 A kérdező kommentje:
Értem én hogy élveztem de ezzel rosszat tettem magammal
jún. 18. 22:11
15/24 anonim válasza:
Régebben, amikor még helytelenül gondolkodtam az evésről, én is szokorú voltam, ha megszaladt párszáz kalóriával. Aztán kiderült, hogy evészavarom van. Ma már gyógyulóként nem esek kétségbe, és elkezdtem helyesen gondolkodni magamról. Pszichoterápia a megoldás.
17/24 anonim válasza:
Fogyás közben nyilván nem volt jó érzés ha nem tudtam tartani a keretet valamiért, hiszen pont a következetesség és a kitartás fontos a sikerhez, szóval szerintem teljesen normális amit érzel. Majd mikor már átállsz súlytartásra, akkor ennek viszonylag hamar (max 2-3 hónap) rendeződnie kell, hiszen nem nyomaszthatod ezzel magad örökké.
18/24 anonim válasza:
14
Dehogy tettél rosszat. Ettél valami finomat. Élvezted hogy finom. Ez mind szuperjó
19/24 anonim válasza:
Jól mondja a 17-es.
Ez a fogyókúrás topic, nem a "hétköznapokban eszünk" topic. Nem kéne evészavarral dobálóznia mindenkinek.
Ha szigorúan diétázol, próbálsz fogyni, és beszalad egy családi összejövetel, éttermezéssel, alkohollal akkor bizony elszomorodsz hogy nem tudtad tartani a korábbi kalória bevitelt és oda a konzisztencia.
20/24 anonim válasza:
A "bűntudat az evéstől" az már evészavar téma ha tetszik ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!