Koplalassal fogytam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nem szeretnék tovább fogyni, de nem bírok sokat enni és fogyok. Mar nagyon gebék a lábaim.. pedig sportolok. Hízni nem akarok de fogyni se. Zabalasba nem akarok és nem is tudok kezdeni, mert egy adag kaja után egész nap nem bírok már enni.gondoltam már ez is bőven jó mert azt írják koplalás után meghizol ha eszel, de én fogyok. Koplalas: volt h 2-3 napig semmit se ettem max egy-két szelet sonkát, néha kb 800kcalt is. Most sztem annyit sem tudok legyűrnijún. 5. 21:22
2/5 anonim válasza:
Hány napig nem ettél? 2-3 nap nem tud ilyet csinálni. Nyugodj meg és egyél.
3/5 A kérdező kommentje:
Január óta koplaltam, nem 2-3 napig. Ki írta ezt? Azt írtam a koplalás abból állt nálam h néha 2-3 napig nem ettem, néha max 800kcalt
jún. 6. 07:16
4/5 anonim válasza:
Szép fokozatosan próbáld meg emelni az adagot. Nem kell zabálni, egyél sokszor keveset, mondjuk leglaább két óránként egyél valamit. Vezesd a kalóriákat, tűzz ki célnak egy napi minimumot és akkor azz sok kicsi részletben edd meg. És amikor már megy, növeld ezt a minumumot 100 Kca-al. Illetve a mozgás nagyon jó étvágynövelő, különösen az úszás, de mondjuk én bringázás után is farakas éhes tudok lenni. Igaz ugyan hogy kalóriát égetsz vele, amit most nem feltétlenül kéne, de az elsődleges dolog most úgyis az hogy tudj újra normálisan enni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajna reggelizni sosem tudtam, egyszerűen nem bírok reggel enni. Így marad az ebéd, amikorra éhes is leszek,de utána már nem bírok semmit enni. Most betoltam egy kb 900 kcal-os ebédet, hát kajára nem tudok gondolni. Szóval igen,inkább most akkor majd megprobalom elosztani. H pl délelőtt is eszek ha megehezek és utána talan délután meg tudok normalis ebédet is enni. De egy eddig is próbáltam hogy pl egy szendvics, utána meg egy kaja, de már ezt is le kellett erőltetni. De igen, valószínűleg fokozatosan kell emelni.holnapra kitalaltam egy menüt olyan kajalbol amiket szeretek amugy: reggelire avokado és sonka meg zöldségek (ez tuti könnyebben lemegy mint egy szendvics pl) aztán ebédre csinálnék chilis babot amit tortillaba töltenek sajttal és avokoval(imádom az avokadot és sok benne a kcal). Ha szerencsém van, ebből a tortillabol meg este is be tudok nyomni egyet. De ezt nem tudom...3 falat után érzem hogy tele vagyok és kezdek rosszul is lenni. De remélem ha tényleg a kedvenceimet próbálom majd enni napi kisebb adagokban akkor jobban csuszna..
jún. 7. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!