Mennyit kell meg fogyni?
168/57 kg
1400-500 kaloriaval fogytam le nagyobb sulyrol
Mellette sportolok
Sajnos nagyon nehéz eltüntetni a zsírt ami meg jelen van a has-comb tájékán, ezért gondoltam, hogy egy 50 kilóig még lefogyok.
Természetesen életmódot váltottam, mikor elérem a kívánt súlyt akkor 1900-2000 kaloria rendben lesz súlytartáshoz?
Az 50 nagyon kevés. Ha nagyon akarsz még 2-3, nagyon max 4 kilót leadhatsz, de többet ne, az már egészségtelen. Én 165/52 vagyok, tök vékony, de pocakom sajnos még így is van és marad is, mert ha ennél lejjebb fogyok, akkor már a többi részén néz ki hülyén.
Sportolj inkább hogy feszesebb legyél, a súlyzós edzések sokat segítenek nagyon.
Ja igen, a súlytartás. Nekem az 52 kilómmal 2100 körül van, de én nagyon sokat sportolok és napi 3 órát sétálok a kutyával. Mondjuk ülő munkám van mellette. Szóval ez az aktivitásodtól függ hogy mennyi lesz a jó. Ha aktív vagy akkor kb jó amit írsz, ha nem akkor sok.
Én kiszámoltam, ha nem sportolnék és nem lenne kutyám, 1500 lenne a súlytartásim... Nagyon kevés, belegondolni is rossz. :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Járok terembe, kardió , súlyzós edzést végzek, látszik is az alsótestemen valamennyire, csak engem tényleg zavar a “pocak”, máshonnan nem is szeretnék már fogyni csak onnét csak ugye akkor máshonnan is megy le és az tényleg bőven aránytalan lenne, maximum akkor tényleg 4 kg-ot fogyok lassan ahogy eddig. Folytatom az edzést is, és a helyes táplálkozást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!