Nem tudok fogyni, az akaraterőmmel van baj?
Hány kg vagy? Hány cm? Számold ki a kalória szükségleted és onnan kalkulálj a kalóriákkal. Kalória bázis teljesen jó erre.
Próbálj meg olyan ételeket enni ami jobban eltelít, figyelj a folyadék bevitelre.
Nekem is 1 éves múlt a fiam, engem az motivál hogy csinos anyukája legyen. Gondolj erre.
Esetleg kérd szakember tanácsát.
Sok sikert neked.
Nagyon nem mindegy hogy mi az az 1500 kcal . Meg az se biztos hogy az eleg neked.
Minden etkezesben feherjeforras, lassu felszivodasunszenhidrat, minimalis zsir es 15-20 dkg zoldseg. Ha ez megvan es meg ehes vagy es tuti eleg a laloria akkor lehet nem ehseg van hanem sovargas.
Az pedig mentalis okokra vezetheto vissza
60 kg vagyok és 164 cm. Elmeléletileg kb 1800 kcal a napi szükségletem, bár én ennél sajnos többet szoktam enni, így stagnál a súlyom. Használom a kaloriabázist egyébként, és tök sok fehérjét eszem például, ami el kellene telített, nem? Ma is mehettem 100g fehérjét.
Gyűlölöm egyébként, ahogy kinézek, ahogyan állnak rajtam a régi ruháim, a férjemnek is kevésbé tetszem így, nem akarom,szóval motivációsm van bőven,
Telítsen*
Bocsánat, új a telefon. 😀
Mennyi zöldséget eszel? Mennyi gabonát? Mennyi hüvelyest? Mennyi teljes kiorlesu pekarut?
Ha leirnad ket napodat higy hanykor es mit ettel akkor nagy esellyel megtalalnank hogy miert vagy ehes
Hát a mait le tudom írni.
Reggeli(7:30):
2 szelet tk. toast kenyér, csirkemell sonkával, sajttal, uborkával, 2 dl 1,5-s tej
Tízórai(10:00): egy kicsi sajtos pogácsa
Ebéd(14:00): 220 g tészta, 250 g cukkinis tejszínes csirkemellel
Vacsora(18:30): 1 szelet tk. toast kenyér, 120 g rántotta, uborkával
És itt jön a probléma: este egy pohár csokipuding...
Jaj, nem azt mondja, hogy nem tetszem neki, csak amikor rákérdezek, elmondja hogy vékonyabban csinosabb lennék, de így sem vagyok csúnya.
55 kg szeretnék lenni. Nyilván nem vagyok túlsúlyos, de nincs szép alakom, sok a zsír a hasamon, csípőmön.
Fú, csokipuding!!! Menj már pszichológushoz!
Elég lightosan táplálkozol, mondjuk, ha emellett egész nap két gyerek után rohangászol és háztartást vezetsz, nem csodálom, ha éhes vagy. A 12 deka rántotta egy falat kenyérrel azért elég börtönkaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!