Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valóban számít mióta van...

Valóban számít mióta van rajtam a súlytöbblet?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy diétát, ami arra megy, hogy 1300 kalóriát vigyek be az étkezéssel egy nap. Azt írták mellé, hogy ez csak akkor hatásos, ha 1 hónapon belül híztam meg, azonban ha már régebb óta van rajtam a súlytöbblet, akkor mást kell alkalmaznom. Nem értem az összefüggést, különböző módszerek ennyire különböző módon bontják le a zsírt? Azt gondoltam, hogy a kalóriamegvonás minden esetben hatásos.
jún. 3. 13:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom, aranyos vagy! :)

Most szerencsere ugy tunik, hogy megindult valami lefele, plusz aminek roppant orulok, hogy napkozben nincs bennem ehsegerzet, plusz a cukrot kb elso nap ota nem hianyolom. Ami nagyon meglepo tolem. Jol is esik egyebkent egy kis valtozatossag az eletembe, tenyleg varom mar mikor lehet elmenni futni, es mi lesz az aznapi viszonylag dietasabb menu. Eddig sosem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal.

jún. 5. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!