Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akin minimum...

Van itt olyan, akin minimum 40 kg súlytöbblet van?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akiknek igazán nagy a súlyfeleslegük. Ti mikor kezditek a fogyókúrát?
2017. nov. 26. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem 35 kiló súlytöbbletem van. Jobban mondva már csak 30 kiló, mert eddig leadtam 5 kilót. Jelenleg 94 kiló vagyok..Én másfél hónapja kezdtem el a fogyókúrát.

L

2017. nov. 26. 18:35
 2/8 monen válasza:
39%

Jó, hogy feltetted a kérdést! Most értesültem arról, hogy átfogalmazásban van a Magyarország által is ratifikált Egyetemes Emberi Jogi Nyilatkozat és az alaptörvényünk. Az új kitételek szerint a súlyfelesleggel rendelkező embereket megfosztják az alapvető emberi és alkotmányos jogaikról és kötelező fogyókúrára lesznek ítélve. A fogyókúrára ítélt jogfosztott és üldözött túlsúlyosokat koncentrációs tábor szerű lágerekbe fogják terelni világszerte, ahol naponta egyszer kapnak csak ételt, hajnaltól napnyugtáig dolgozniuk kell, és bárki szabadon kínozhatja őket (beleértve a verbális abúzust és a fizikai erőszakot is, illetve mindenféle aberráns szadista szexuális perverzió gáttalan kiélését - mint a pucéron történő megkorbácsolást és megtöviskoronázást). Gyanítom, hogy miután az egész emberiség ijedtében azonnal lefogy vagy 40 kilósra és minden gyermeket addig éheztetnek, hogy ne is legyen soha több mint 40 kiló, kerülnek sorra majd a svábok, magyarok, keresztények, muszlimok, hinduk, magasak (mert eltakarják a napot a többiektől), fekete hajúak vagy vörösek (akik valljuk be, majd megvakítják az emberiséget a rikító vörös hajukkal főként, amikor a nap telibe kapja a hajkoronájukat), a nagylábúak (mert az effajta mutánsok túl sok helyet foglalnak el a nagy talpaikkal), intelligensek vagy buták, szegények vagy gazdagok és a hasonlók.

Remélem ez segít, hogy kigyógyulj a túlsúlyos emberekkel kapcsolatos fóbiádból és előítéletedből. Nem kell tovább paráznod: a túlsúlyosok nem fognak elnyomni, sem kiszorítani az autópályáról, sem elszívni előled a levegőt, sem más terrorcselekményeket elkövetni ellened. Mellesleg szerintem semmi közöd ahhoz, hogy akarnak-e fogyókúrázni vagy sem.

(Őszintén elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam a szavaimmal, de ezt a kérdést nem lehetett ilyen válasz nélkül hagyni.)

2017. nov. 26. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Neked valami erős mentális problémád lehet. :D

De hogy a szintedre süllyedve kommunikáljak: Semmi közöd a kérdésemhez, aminek semmi köze az értelmetlen válaszodhoz.

2017. nov. 26. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

40 kiló súlyfelesleg...az tényleg nem vicc..

Néhány országban a túlsúlyos polgárokra igencsak rájár a rúd. Drágább a TB befizetés, drágább a kórházi kezelés, ápolás, drágább a repjegy, jóval többe kerül egy öltöny, vagy nyári ruha, és ami még rosszabb..a megvető pillantások, a szag amit áraszt, a wc, bidé..

és különben is.

én két éve kezdtem a diétát, 100-ról végre 75 vagyok éhezés nélkül. Ez csak 25 kiló, amihez baromi nagy türelem kell, kitartás, meg minden..de bőven megéri.

Minden könnyebb...a levegővétel, a kocsibaülés, a cipőfűzés, a kerti munka, és egyáltalán..a szivem normálisan dolgozik, a cukrom normál értéken van(20 ról) a vérnyomásom emberi(190-200 ról)..

Én nem akarok beszélgetni, mert értelmetlen. Az én motivációm, hogy végre emberibb vagyok, nincs nagy hasam(de még van), és végre normális ruháim lehetnek, nem szuszogok, és simán felballagok öt-tíz emeletet is.

Na és a nők sem menekülnek.

Még egy év és a vágyott 70 kiló leszek.

Közönséges, normál súlyú ember, aki nem lóg ki a sorból

2017. nov. 26. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Honnan szamoljuk a sulytobbletet?

Mondjuk vagyok en, 168 cm magas (nő). Nekem mondjuk 58 kg-nak kene lennem? Ehhez akkor 98 kg a 40 kg plusz?

Akkor rajtam van ennyi. :-S

Szeptember elsejen valtoztattam eletmodot. 103 kg voltam, most vagyok 90!

Nem fogyokurazom, egyszeruen nem eszem cukrot, feher lisztbol keszult dolgokat. Magamnak sutom a sutiket, pekarut. Nagyon jol elvagyok igy, a kilok meg szepen lassan csopognek lefele.

Eddig 12 kg ment le, ev vegeig a 20 volt a tervem.... Lehet nem fog osszejonni, de mar nem is erdekel, a lenyeg, h most valoban ugy erzem, ez a nekem valo eletmod, a sulyom pedig idopontoktol fuggetlenul le fog csokkenni.

Nincs vegcelom sem, en mar egy 70 kg-al bőven kibekulnek. :-)

Veled mi a helyzet Kerdezo?

2017. nov. 26. 22:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát figyi utolsó, szerintem nem olyan nehéz kikalkulálni, mire gondoltam, elég szépen levezetted. Nyilván érzi az ember, mennyi felesleg van rajta, ami persze nem baj, de én egy nagyobb súlyfeleslegre gondoltam, amikor mondjuk egy 170 cm-es nő 110 kg.
2017. nov. 27. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor Te 110 kg vagy, ezek szerint?

Elkezdted mar a fogyokurat, vagy csak most tervezed?

Van celod, h mennyi akarsz lenni?

En vilag eletemben tulsulyos voltam. A 20-as eveim elejen voltam a csucsformamban, akkor 60 kg volt az a suly ami eletem legkevesebb sulya volt. (168 cm-hez)

Sajna ezt nem sokaig tudtam tartani es erni is baromi nagy munka volt.

Kemenyen dietaztam, minden, szabadidomet az edzoteremben toltottem (minden nap 1 ora, penteken es szombaton 2!) es mellette anyagcsere fokozot is szedtem.

Nekem ugy erzem a 70 kg az a suly amit a szervezetem "szeret", azt tudtam sokaig tartani, oda tértem vissza mindig. Ezert most is az a celom. Remelem nyarra a kozelebe kerulok. :-)

2017. nov. 27. 20:57
 8/8 anonim válasza:
Szia! Én a 172 cm-hez voltam 107 kiló. Most végre már "csak" 99 kiló vagyok. 75-ig szertnék még lemenni, nehéz csontozatú vagyok. Sajnos nekem is nehezen megy, nappal jól bírom de este és éjszaka borzasztóan éhes szoktam lenni. Lassan el kellene kezdeni mozogni is valamit...
2017. dec. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!