Gáz úgy haspolót felvenni hogy nincs kockahasam illetve van egy nagyon kicsi súlyfelesleg a hasamon?
Figyelt kérdés
2024. máj. 26. 17:28
11/26 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel. A túlsúlyos csajt se érdekli, hogy a hurkáit premier plámba kiteszi, neked pedig gondolom csak nagyon minimális zsír lehet a hasadon.
Én is hordok, bár én 46-47 kg vagyok. Nekem se kockás a hasam.
12/26 anonim válasza:
Neked gáz? Ha nem, akkor vedd fel! Ne mások véleményére adj!
13/26 A kérdező kommentje:
55 kg vagyok,170 cm
2024. máj. 26. 21:47
14/26 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2024. máj. 26. 21:48
15/26 anonim válasza:
Szerintem nem! Én normális testalkatú vagyok, mégis van egy kis pocim. Ugyan úgy hordok haspólót, sőt! Egy kezemen meg tudnám számolni azokat a felsőket, amikből nincs kint a hasam. :D
16/26 anonim válasza:
55 kg vagy 170 centihez. Azért ne tegyünk úgy, mintha súlyproblémád lenne, így is már ha ennél kevesebbet nyomnál, egészségtelen lenne. Szerintem az a "kicsi súlyfelesleg a hasadon" sem igazán súlyfelesleg, csak te hiszed azt.
17/26 anonim válasza:
#16-os vagyok. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy neked nincs semmi baj a súlyoddal, szóval ha amúgy hordanál haspólót, nehogy ez állítson meg.
18/26 anonim válasza:
170 cm és 55 kilónál tulajdonképpen, mi a kérdés? Téged elbutított a közösségi média, vagy mitől van ennyire testkép zavarod?
19/26 A kérdező kommentje:
koszonom es fogok haspolot hordani💗
2024. máj. 26. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!